حسین نیکفرد بعد از ظهر امروز در نشست انتظامی این شهرستان وقوع چند فقره سرقت از منازل ویلایی در این شهرستان را موجب دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی لنگرود با بیان اینکه ماموران با تحقیقات پلیسی موفق شدند سرنخی از یکی از سارقان به دست آورند، تصریح کرد: ماموران او را در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه دو مرد و یک زن در زمینه این پرونده دستگیر شدند، تصریح کرد: با دستگیری این سارق هویت همدستانش برای پلیس برملا شد.
نیکفرد با بیان اینکه سارقان بیشتر لوازم سرقتی با ارزش را در باغچه در زیر خاک مدفون کرده بودند، یادآور شد: با تیزبینی پلیس این اقلام کشف شد.
به گفته وی، در بازرسی از مخفیگاه این متهمان 6 حلقه النگو، 10 دستگاه گوشی تلفن همراه، مقداری مواد مخدر شیشه و بخشی از دیگر اقلام سرقتی کشف شد.
فرمانده انتظامی لنگرود با بیان اینکه سارقان تاکنون به 3 فقره سرقت اعتراف کردهاند، تصریح کرد: ارزش اقلام سرقتی کشف شده بیش از 100 میلیون ریال بوده است.
وی متذکر شد: تحقیقات تکمیلی پلیس تا کامل شدن جزئیات پرونده ادامه دارد.