کد خبر: 661997
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
بازگشت دوباره نظم و انضباط به نيوكمپ
سرمربي جديد كاتالان‌ها قوانين سفت و سختي را براي بازگشت بارسلونا به روزهاي اوج وضع كرده است...
شيوا نوروزي
سرمربي جديد كاتالان‌ها قوانين سفت و سختي را براي بازگشت بارسلونا به روزهاي اوج وضع كرده است. سران بارسا پس از آنكه جام قهرماني را از دست دادند به فكر جبران ناكامي فصل گذشته هستند. اولين اقدام آنها براي قدرت نمايي در فصل 2015- 2014 سپردن نيمكت تيم به لوئيز انريكه بود. مارتينو هرگز نتوانست افتخارات گوارديولا را با آبي و اناري‌ها كسب كند. اين در حالي است كه هواداران اين تيم انتظار دارند با آمدن انريكه فصلي رويايي را پشت سر بگذارند.
 
 متخصص بارسا
 
سرمربي 44 ساله بعد از دو تجربه خوب در تيم‌هاي آ‌اس‌رم و سلتاويگو به نيوكمپ بازگشته تا نشان دهد چيزي از مربي محبوب كاتالان‌ها كم ندارد. لوئيز انريكه هشت سال براي اين تيم بازي كرد و 73 گل با پيراهن بارسلونا به ثمر رساند. اتفاقاً كار مربيگري‌اش را نيز از روي نيمكت بارسا آغاز كرده، البته تيم ب بارسا. چهار سال حضور در تيم ب آبي و اناري‌ها تجربه خوبي براي او شد. يك سال هم در رم بود و يك فصل هم هدايت سلتاويگو را بر عهده داشت. پس از سه سال دوري انريكه دوباره به نيوكمپ برگشته، متخصص بارسا دست پر و با مقررات ويژه به تمرينات مي‌رود و شاگردانش را عادت مي‌دهد تا نظم و انضباط را سرلوحه كار خود قرار دهند.
 
  حواستان را جمع كنيد
 
 
بازيكنان بارسلونا از زماني كه پپ همه كاره تيم شد خودشان را به قوانين دشوار سرمربي عادت دادند. با همين قوانين نيز بود كه تمامي جام‌ها را به تنهايي درو كردند و هيچ تيمي تاب مقاومت مقابل آنها را نداشت. منتها با رفتن گوارديولا اجراي مقرارت عملاً فراموش شد. اگرچه تيتو ويلانوا تلاش كرد تا دنباله‌رو پپ باشد اما با آمدن مارتينو عنان انضباطي تيم از دست سرمربي در رفت. نتايج ضعيف نيز نتيجه بي‌توجهي به همين مسائل بود.
 
با اين وجود همانطور كه انتظار مي‌رفت انريكه براي بازگرداندن شرايط نيوكمپ به وضعيت مطلوب اجراي مقرارت سفت و سخت را در دستور كار خود قرار داده و از همه اعضاي باشگاه وكادر فني نيز خواسته تا او را در اجراي اين قوانين حمايت كنند. به همين منظور قوانين ده‌گانه‌اي كه سرمربي براي اين فصل از رقابت‌ها در نظر گرفته از طريق باشگاه به اطلاع بازيكنان رسيده و از آنها خواسته شده تمام تلاش‌شان را براي رعايت مقرارت جديد به كار ببندند، چراكه در غير اين صورت با شديدترين جريمه‌ها مواجه خواهند شد. انريكه از زماني كه تمرينات را زير نظر گرفته يك دستگاه حضور و غياب در محل تمرين نصب كرده تا ورود و خروج بازيكنان را به دقت بررسي كند.
 
  اين قوانين را ملكه ذهن خود كنيد
 
انريكه روحيه خاص خود را دارد و در عين حال كه به پيشرفت تيم مي‌انديشد در راستاي اجراي دقيق مقرارت انضباطي با هيچ كدام از شاگردانش شوخي ندارد.
1- بازيكنان مي‌بايست يك ساعت پيش از شروع تمرينات خود را به محل تمرين برسانند.
 
2- بازيكنان اجازه ندارند به هيچ وجه از نوشيدني‌هاي الكلي استفاده كنند.
 

3- 48 ساعت پيش از هر بازي بازيكنان بايد پيش از نيمه شب به خانه بروند.
 
 
4- تخطي از قوانين مي‌تواند به خروج بازيكنان از تركيب اصلي تيم منجر شود.
 

5- بازيكنان بايد در صحبت‌هايشان احترام به همه و به ويژه حريفان را رعايت كنند.
 
 
6- با توجه به ميزان و نوع قانون شكني جرايم نقدي از 1000 تا 6هزار يورو براي بازيكن خاطي در نظر گرفته مي‌شود.
 

7- بازيكنان در سفرها و تمامي رويدادها بايد پيراهن رسمي باشگاه را به تن كنند.
 

8- بازيكنان در قبال مطالبي كه در صفحات اجتماعي‌شان منتشر مي‌كنند مسئول هستند.
 
 
9- بازيكنان بايد از ورزش‌هاي پر‌خطري چون شيرجه و كوهنوردي اجتناب كنند.
 
10- تمامي درآمدهاي حاصل از پرداخت جريمه‌ها در امور خيريه هزينه خواهد شد.
 
  ادامه راه گوارديولا
 
 
بازيكنان قديمي بارسا احتمالاً مشكل چنداني با قوانين جديد نخواهند داشت، چراكه آنها به خوبي به خاطر دارند كه گوارديولا چگونه تمامي حركات بازيكنان را زير نظر داشت و در صورت هرگونه مسئله‌اي فوراً دستور پيگيري ماجرا را مي‌داد. از جمله اقدامات پيشگيرانه گوارديولا زنگ زدن اين مربي به خانه بازيكناني بود كه به موقع به خانه بازنمي‌گشتند. حالا انريكه هم در تلاش است تا با حاكم كردن قوانين جديد، نظم تيمي را به بارسا بازگرداند. الكس سانگ و نيمار از جمله بازيكناني هستند كه بايد توجه بيشتري به قوانين تازه كنند. اين دو بازيكن ديگر نمي‌توانند لباس‌هايي را كه مارك شخصي‌شان روي آن حك شده بپوشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار