کد خبر: 661700
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱
رئيس اسبق دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به ماجراهاي فتنه 88 گفت: بعد از اينكه مقام معظم رهبري گفتند شكايت داريد، برويد و دوباره بازشماري كنيد، ادامه دادن اين موضوع كار اشتباهي بود.
به گزارش فارس، عبدالله جاسبي در برنامه تلويزيوني «شناسنامه» درپاسخ به اين سؤال كه به كداميك از جريان‌هاي سياسي نزديك است، افزود: من شخصاً يك اصولگرا هستم. هميشه و از ابتداي انقلاب نيز اصولگرا بوده‌ام و يكي از محورهاي اصولگرايي هم بوده‌ام، منتهي هيچ وقت نه در حوزه افراط و تفريط قرار گرفته‌ام و نه نسبت به اصلاح‌طلبان موضع خصمانه داشته‌ام. از طرفي هيچ زماني هم معتقد نبودم كه براي رسيدن به هدف بايد از روش‌هاي افراطي استفاده كرد. اين مشي و روش من بود، اما خودم هميشه اصولگرا بوده‌ام.
وي درپاسخ به اين سؤال كه آيا فتنه 18 تير 78 هم دامنگير دانشگاه آزاد شد، يا خير گفت: در سال 78 كساني كه مي‌خواستند اين فتنه را ايجاد كنند و اين كار را هم در دانشگاه تهران كردند ابتدا سراغ دانشگاه آزاد و سراغ واحد تهران مركزي آمدند. به من اطلاع دادند كه يك عده در واحد تهران مركزي هستند كه مي‌خواهند كلاس درس را تعطيل  و اعتصاب كنند و شعار مي‌دهند؛ تعدادشان هم زياد نبود. اينها بچه‌هاي تحكيم وحدت بودند، منتها بچه‌هاي تند و افراطي‌شان و نمي‌خواهم وارد بحث شوم كه از كجا نشأت مي‌گرفتند. وي افزود: ريشه 18 تير يك سري افراد تند و افراطي بودند كه تحكيم وحدت بخشي از آنان بود كه به نظر بنده آنها مي‌خواستند حاكميت را در دست بگيرند و شروع كارشان را از دانشگاه آزاد انجام دادند. جاسبي همچنين در پاسخ به اين سؤال كه آيا در انتخابات سال 88 از حاميان ميرحسين موسوي بوده است، اين موضوع را قوياً رد كرد و گفت: من آدم اصولگرايي هستم، در عين حال كه براي همه اصلاح‌طلب‌ها و كساني كه از طرف آنان كانديدا شدند احترام مي‌گذارم. در رياست جمهوري نه رأي به آنها دادم و نه حمايت مادي كردم. وي در پايان درباره حوادث فتنه 88 هم گفت: من معتقدم بعد از سخنراني رهبر در نماز جمعه بايد همه افراد مي‌نشستند كلاه‌شان را قاضي مي‌كردند و خودشان را با ايشان هماهنگ مي‌كردند و مسيري را كه ايشان مشخص كرده بودند طراحي مي‌كردند. رهبري خودشان گفتند اعتراضي هم داريد مطرح كنيد. به نظر من از آن زمان به بعد با مصالح نظام انحرافات و زاويه ايجاد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار