کد خبر: 660781
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
مهاجم 28ساله اتلتيومادريد مقايسه‌اش با مهاجم پيشين اين تيم را نمي‌پسندد.
ماريو ماندزوکيچ، مهاجم فصل اخير بايرن مونيخ که در ازاي قراردادي چهارساله به ارزش 22 ميليون يورو به اتلتيکومادريد پيوست شب گذشته (پنجشنبه) با حضور در ورزشگاه ويسنته کالدرون طي مراسمي به هواداران روخي‌بلانکو معرفي شد. اين مهاجم کروات جانشين ديه‌گو کاستايي شد که در فصل نقل‌و‌انتقالات تابستاني در ازاي 40 ميليون يورو به چلسي پيوست.

ماريو ماندزوکيچ در جلسه معارفه‌اش به هواداران گفت: از اينکه به اتلتيکومادريد ملحق شدم، خيلي خوشحالم. مي‌خواهم در ليگ قهرمانان اروپا و لاليگاي اسپانيا بهترين عملکردم را داشته باشم. اتلتيکو را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم که اين تيم بازيکنان بزرگي دارد. مي‌خواهم در اين مرحله از دوران حرفه‌اي‌ام از بودن در جمع روخي بلانکو لذت ببرم.

وي در خصوص مقايسه‌‌اش با مهاجم پيشين تيم دوم شهر مادريد اظهار داشت: کاستا، کاستاست و من ماريو ماندوزکيچ هستم. هر بازيکني سبک بازي خاص خودش را دارد و من از دستورات سرمربي جديدم يعني ديه‌گو سيمئونه پيروي خواهم کرد.

مهاجم کروات اتلتيکو در خصوص جدايي‌اش از بايرن مونيخ و رابطه‌اش با پپ گوارديولا عنوان کرد: ترجيح مي‌دهم در مورد گوارديولا و گذشته صحبتي نکنم. در حال حاضر ذهن و دنيايم اتلتيکومادريد است و مي‌خواهم با تمريناتي که انجام مي‌دهم با اين تيم به قهرماني برسم.

ماندزوکيچ با تمجيد از سرمربي آرژانتيني قهرمان لاليگا خاطرنشان کرد: از اينکه سيمئونه سرمربي‌ام است، واقعاً خوشحالم. گذشته فوتبالي سيمئونه را مي‌دانم. او همانند دوران مربيگري‌اش دوران بازيگري درخشاني داشته و صددرصد با فوتبال زندگي مي‌کند. ما خيلي شبيه به هم هستيم.

منبع:‌ورزش 3
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار