کد خبر: 659926
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۴
مشمولان غايب هرچه سريع‌تر خود را معرفي كنند
 رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا از ارائه هشت نوع خدمات به مشمولان از طريق اينترنت خبر داد و گفت: اين اقدام در راستاي كاهش مراجعات به منظور تكريم متقاضيان، به زودي محقق خواهد شد.
سردار سيدحميد صدرالسادات با بيان اينكه ارائه خدمات به مشمولان متقاضي خروج از كشور به صورت اينترنتي انجام مي‌شود، يادآور شد: يكي از برنامه‌هاي سال 93، استفاده از فضاي اينترنت براي ارائه خدمات به مردم است و اين نويد را مي‌دهيم كه مشمولان در آينده نزديك مي‌توانند در كنار ديگر سامانه‌هاي الكترونيك از قبيل تلفن گويا و پيامك، اطلاعات مورد نيازشان را در خصوص قوانين خدمت وظيفه عمومي، از طريق اينترنت نيز دريافت كنند.
وي اقدام ديگر در راستاي تكريم مشمولان را موضوع خروج از كشور دانست و گفت: هم اكنون متقاضيان خروج از كشور بايد براي پرداخت مبلغ وديعه يا ارائه ضمانت‌نامه و معرفي‌نامه جهت اخذ گذرنامه، به سازمان وظيفه عمومي مراجعه كنند اما به زودي مي‌توانند تمامي اين خدمات را به سهولت از طريق اينترنت دريافت كنند.  صدرالسادات افزود: براي رسيدگي به برخي از معافيت‌ها همانند معافيت كفالت، نيازمند استعلام در مورد مشخصات سجلي مشمول و والدين او هستيم كه اين موضوع باعث صرف زمان شده و به طول مي‌انجامد، بنابراين ضمن مذاكره با سازمان ثبت احوال كشور، مقرر شد تا از طريق دسترسي ما به اطلاعات مورد نياز در سيستم اين سازمان، استعلام نيز در همان لحظه انجام شود.
وي با تأكيد براينكه يكي از خط قرمزها برخورد نامناسب با مراجعه‌كنندگان است، افزود: مردم در صورت نارضايتي مي‌توانند به بازرسي سازمان وظيفه عمومي مراجعه يا با شماره‌هاي 73941119 و 73941347 تماس بگيرند، علاوه بر اين به طور مرتب، در خصوص نحوه برخورد كاركنان و چگونگي ارائه خدمات توسط آنان، از مردم نظرسنجي شده تا ضمن احصاي مشكلات و نواقص، نسبت به رفع آن بكوشيم.
  مشمولان غايب هرچه سريع‌تر خود را معرفي كنند
معاون احضار و اعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا نيز گفت: مشمولان غايبي كه خود را معرفي كنند با در نظرگرفتن شرايط‌شان در نزديك‌ترين مراكز آموزشي محل سكونت اعزام و به كارگيري خواهند شد.
سرهنگ رحمان عليدوست بيان داشت: تمامي مشمولان غايبي كه به هر دليلي تاكنون خود را معرفي نكرده‌اند، بايد جهت تعيين تكليف وضعيت خدمتي‌شان با مراجعه به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) اقدام نمايند.  وي افزود: با توجه به تدابير سازمان وظيفه عمومي ناجا، مشمولان غايبي كه خود را معرفي نمايند با در نظر گرفتن شرايط آنان از نظر تأهل و. . . در نزديك‌ترين مراكز آموزشي محل سكونت اعزام و به كارگيري خواهند شد و در صورت عدم‌معرفي، برابر مواد 58 و 62 قانون خدمت وظيفه عمومي، با تشديد محدوديت‌ها و محروميت‌هاي اجتماعي و عدم‌برخورداري از هرگونه تسهيلات دولتي و اشتغال در ادارات و كارگاه‌هاي دولتي و خصوصي مواجه خواهند شد.  معاون احضار و اعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا خاطرنشان كرد: در صورت به كارگيري مشمولان غايب توسط كارفرمايان كارخانجات، كارگاه‌ها، شركت‌ها، آموزشگاه‌ها، بنگاه‌ها، مغازه‌ها، تعميرگاه‌هاي دولتي و خصوصي كه مشمولان غايب را به كارگيري نموده‌اند برابر ماده 63 قانون خدمت وظيفه عمومي با آنان برخورد و برابر ماده 63 مكرر همين قانون، جهت اعمال مجازات تعيين شده به دستگاه‌هاي قضايي معرفي خواهند شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار