کد خبر: 659382
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۱
علی ایرانپور گفت:طرح استیضاح وزیر کشور را تاکنون ۱۶ نفر از نمایندگان آن را امضا کرده‌اند. گروه سیاسی - علی ایران پور نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با افکارنیوز از استیضاح وزیر کشور با ۱۶ امضاء خبر داد و گفت این طرح استیضاح در اعتراض به عملکرد رحمانی فضلی تهیه شده است.

علی ایرانپور گفت: طرح استیضاح وزیر کشور را تاکنون ۱۶ نفر از نمایندگان آن را امضا کرده‌اند،‌ عدم عمل به وعده‌ها و برنامه‌های وزیر کشور، بکارگیری گسترده بازنشستگان در استانداریها، و فرمانداریها، و عدم توجه به جوانان و نیروهای تحصیلکرده و همچنین انتصاب‌های غیراصولی، توجه کمتر به شایسته سالاری و بکارگیری افراد متعهد و توانمند در مجموعه وزارت کشور از جمله محورهای این استیضاح اعلام شده است.

به گفته ایرانپور، توقف غیرقانونی تقسیمات کشوری، افزایش بدحجابی و افزایش ماهواره‌ها در سطح کشور، افزایش ناامنی در مرزها از جمله گروگانگیری مرزبانان ایران در سیستان و بلوچستان، ورود غیرقانونی اتباع خارجی به داخل کشور و بروز معضلات و نا امنی‌ها و همچنین ناتوانی در مبارزه با مواد مخدر و افزایش توزیع و قاچاق مواد،‌ از دیگر دلایل نمایندگان برای استیضاح وزیر کشور عنوان شده است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبدالله منتقد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۶
0
0
والله 16 امضاء كم است . دل اكثر مومنين از اين وضعيت بي حجابي و ساير مفاسدي كه در جامعه عادي شده خون است . ما منتظريم حداقل نمايندگان مجلس قدمي بردارند .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار