کد خبر: 659193
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۹
پوتين خبر داد
رئيس‌جمهور روسيه ضمن اعلام اينكه كشورهاي عضو گروه ‌«بريكس‌» خواستار به چالش كشيدن سياست‌هاي مستقل امريكا در سيستم اقتصاد بين‌المللي هستند، تأكيد كرد، برنامه‌اي براي ايجاد يك ائتلاف نظامي يا سياسي با اعضاي بريكس مدنظر نيست.
به گزارش ايسنا، ولاديمير پوتين، رئيس‌جمهوري روسيه در مصاحبه‌اي اقتصادي با خبرگزاري ايتارتاس گفت: كشورهاي برزيل، روسيه، هند، افريقاي جنوبي و چين عضو بريكس به دنبال منافع استراتژيك هستند و اولين اين موارد، اصلاح سيستم پولي و مالي جهان است. در حال حاضر اين سيستم پولي براي كشورهاي بريكس ناعادلانه است و به همين دليل ما بايستي نقش فعال‌تري را در سيستم سياستگذاري در صندوق بين‌المللي پول و بانك جهاني ايفا كنيم. سيستم بين‌المللي پول خود بر دلارهاي امريكا وابسته است و كشورهاي عضو بريكس مي‌خواهند اين روند تغييركند.  وي افزود: يك مسئله مشترك ديگر تقويت اجراي قانون بين‌الملل و نقش رهبري سازمان ملل در سيستم بين‌المللي است. بدون جايگاه اصلي روسيه و چين در مسئله سوريه در شوراي امنيت سازمان ملل، سناريوي امنيتي و عراق بار ديگر تكراري شد و درباره اقتصاد كشورهاي عضو بريكس، ضرورت مدرنيته شدن زير ساخت‌ها اهميت دارد. تلاش‌ ما براي ايجاد يك بانك توسعه با هدف گسترش همكاري‌ها در اين زمينه بوده است.  پوتين تأكيد كرد كه بانك توسعه و ايجاد منافع ذخاير خارجي در گام‌هاي عملي خود قرار دارد و هدفش تقويت ساختار مالي بين‌المللي و ايجاد توازن و عدالت بيشتر است.  نخست وزير روسيه با اشاره به اينكه روسيه با تحريم‌هايي از جانب امريكا و متحدانش مواجه است از تلاش براي برگزاري نشستي درباره تحريم‌هاي يكجانبه است خبر داد و افزود: ما از شركاي بريكس خود به خاطر انتقاد از چنين تحريم‌هايي عليه مسكو قدرداني مي‌كنيم. ما بايد به دنبال سيستمي باشيم كه به ما كمك كند تا در مقابل اين تحريم‌ها و لطمات ناشي از آن زمين نخوريم.
  ديدار مفيد هند و چين
رئيس‌جمهوري چين و نخست وزيرهند در گفت‌وگويي پيش از نشست سران بريكس در برزيل، بر ضرورت حل مناقشه‌هاي ‏مرزي چند ده ساله بين دو كشور توافق كردند. ‏ شي جينپينگ و نارندرا مودي همچنين در ديدار ‏‏80 دقيقه‌اي خود بر تحكيم روابط سياسي و تجاري دو كشور تأكيد كردند. اين اولين ديدار بعد از پيروزي مودي در انتخابات ماه ‏مه است. ‏ دولت هند در بيانيه‌اي اعلام كرد: هر دو طرف بايد بر ضرورت يافتن راه حل درباره مسائل مرزي تمركز كنند. نخست وزير بر ‏اهميت تحكيم اعتماد دو طرفه در جهت دستيابي به صلح و آرامش در مرز تأكيد كرد. ‏ پس از اين ديدار مودي در توئيتي نشست خود با شي جينپينگ را مفيد خواند و اعلام كرد كه آنها درباره موضوعات مختلف ‏صحبت كردند. ‏
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار