کد خبر: 658918
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۳
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه گفت: وزارت نفت می‌گفت دلار یا ارز یا معادل ریالی می‌خواهیم اما با صحبتی که شد و اینکه زمان طول می‌کشد تا دادگاه برود، حکم داده شود و قطعی شود، و حالا که متهم نیز اعلام آمادگی کرده کلیت مسئله مورد توافق قرار گرفته است.
فارس: اژه‌ای در ادامه نشست خبری پرونده بابک زنجانی گفت:‌ کلیه اموال و شرکت‌ها شناسایی شده و برای قیمت‌گذاری مشغول هستند.

وی افزود: از همان روز اول به دولت و وزارت نفت پیشنهاد شد که وقتی اموال شناسایی شد به جای بدهی بردارند و خود متهم هم به صورت کتبی اعلام آمادگی کرد که کلیه اموال در خارج و داخل کشور را بابت آن چیزی که وزارت نفت ادعا دارد بدهد که در همین هفته در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با کلیت مسئله موافقت شد.

سخنگوی قوه قضائیه اظهار داشت: وزارت نفت می‌گفت دلار یا ارز یا معادل ریالی می‌خواهیم و ملک نمی‌خواهیم اما با صحبتی که شد و اینکه زمان طول می‌کشد تا دادگاه برود، حکم داده شود و قطعی شود، و حالا که متهم نیز اعلام آمادگی کرده کلیت مسئله مورد توافق قرار گرفت.

وی افزود: اموال مشخص شده، ارزش‌گذاری شده و به جد بازپرس و دادستان جهت شناسایی و ارزش‌گذاری اموال مشغول هستند تا بابت بدهی به شرکت طلبکار داده شوئد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار