کد خبر: 658439
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰
رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی سراسر کشور گفت: افزایش حقوق 25 درصدی در همه سطوح مزدی برای کارگران و مستمری‌بگیران بازنشسته اعمال شد و افزایش حقوق معوقه فروردین و اردیبهشت‌ماه به دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به زودی پرداخت خواهد شد.
ایسنا: علی اصغر بیات در دیدار با اعضای کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین‌اجتماعی با بیان این مطلب، اظهار کرد: برگزاری همایش روز بازنشستگان پس از سه سال و انعقاد قرارداد با بیمه تکمیلی بیمه عمر، حذف فرانشیز درمان از اقدامات مطلوب برای کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی بوده است.

وی افزود: احداث مسکن بازنشستگان به نام خانه امید از جمله برنامه‌های ما برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران است که زمینه آن درحال مهیاشدن بوده و امیدارم تحقق پیدا کند.

رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، گفت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان جزو مطالبات همیشگی بازنشستگان از کانون‌هاست و این خواسته آنها به یک آرزو و حسرت تبدیل شده که امیدواریم با کمک مجلس شورای اسلامی، دولت و سازمان تأمین‌اجتماعی در این زمینه بازنشستگان را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه تمامی امکانات درمانی تأمین‌اجتماعی جزو اموال بیمه‌شدگان این سازمان است، افزود: بازنشستگان و مستمری‌بگیران با ادغام درمان تأمین‌اجتماعی با هر ارگانی مخالف هستند و درمان این سازمان را متعلق به بیمه‌شدگان این سازمان و جزو حقوق و اموال آنها می‌دانند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نهدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
0
0
امکانات رفاهی نداریم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار