خشم دژاگه از جنايات رژيم صهيونيستي
كشتار بيرحمانه مردم مظلوم فلسطين بار ديگر قلب اشكان دژاگه را به درد آورد. شهادت نوجوان بيگناه فلسطيني باز هم آتش خشم فلسطينيها را شعلهور كرد. حال آنكه جوامع غربي هيچ واكنشي به اين اتفاقات نشان نميدهند. حتي نهادهاي بينالمللي كه مدعي دفاع از حقوق بشر هستند نيز بيتفاوت از كنار جنايات رژيم صهيونيستي ميگذرند. با اين وجود ملي پوش ايراني باز هم ناراحتي و نگرانياش را از فجايع انساني نوار غزه ابراز كرده است. دژاگه بازيكن ايراني تيم فولام با انتشار عكسي كه جنايات بيرحمانه اشغالگران را به تصوير ميكشد در صفحه اجتماعي خود با مردم مظلوم فلسطين ابراز همدردي كرده است. اين در حالي است كه اين روزها توجه ورزش دوستان و ورزشكاران به جام جهاني معطوف شده. واكنشهاي ضد صهيونيستي اشكان دژاگه البته به اينجا ختم نميشود. در سال 2007 زماني كه وي عضو تيم زير 21 سالههاي آلمان بود در جريان مسابقات قهرماني اروپا از سفر به سرزمينهاي اشغالي خودداري كرد. تصميم دژاگه بازتاب گستردهاي در رسانههاي آلماني داشت.
آبادان در شوك تحقير برزيل
مردم آبادان پس از تحقير تيم ملي برزيل در بلوهوريزنته در شوك عميقي فرو رفتند. مظفر شاملي رئيس هيئت فوتبال اين شهر با تشريح وضعيت آبادانيهاي عاشق برزيل گفت: واقعاً مردم شهر از اين باخت ناراحت بودند. هيچكس فكر اين نتيجه را نميكرد و دور از ذهن بود. برزيل براي قهرماني آمده بود و كسي فكر اين موضوع را نميكرد. اين شكست براي مردم آبادان كه برزيل را دوست دارند خيلي سخت بود. همه در شوك به سر ميبردند، اين مسئله را كاملاً در مردم ميديديد. خيليها فرداي بازي در خانه ماندند و حوصله حضور در محل كار خود را نداشتند. عدهاي تلفنهاي خود را خاموش كرده بودند و حتي ميل به صحبت با خانواده خود را نداشتند. فوتبال در پوست و خون مردم آبادان است و اين عرق و علاقه به فوتبال برزيل هم بسيار بيشتر است. باور كنيد اين باخت برزيل آنقدر غيرمترقبه بود كه شايد در دنيا 10-20 نفر كشته هم داده باشد.
كرش از برانكو هم جلوتر است
محمد دادكان هم از كارلوس كرش حمايت كرد. رئيس پيشين فدراسيون فوتبال عملكرد تيم ملي در جام جهاني را مثبت خواند. وي در مصاحبهاش با برنامه ورزش و مردم از فدراسيون و مربي پرتغالي تشكر كرد: به عملكرد تيم ملي نمره نميتوانم بدهم. فيفا خودش به تيمها نمره داده. ايران سال 2006 بيستوپنجم جامجهاني شد، ولي حالا تيم ما بيست و هشتم شده است. به نظر من تيم ملي خوب بازي كرد و بايد از اين تيم تقدير كرد. از فدراسيون فوتبال و كرش بابت تلاشي كه كردند تشكر ميكنم. بايد بپذيريم كرش براي ما مفيد است. وقتي كرش را حذف كنيم بايد يكي در حد وي را پيدا كنيم چراكه نوبت به مربيان ايراني نميرسد. فوتبال يك رشته وارداتي است. من به همه مربيان داخلي احترام ميگذارم؛ اما بايد بگويم كه كرش حتي از برانكو هم جلوتر است. فوتبال نياز به مربيان بزرگ دارد. در مرحله مقدماتي كسي فكر نميكرد ايران در سه بازي آخر 9 امتياز بگيرد. خودم همين طور فكر ميكردم اما با تفكراتي كه كرش داشت تيم ملي هر سه بازي را برنده شد و به جام جهاني صعود كرد.
اميدوارم آرژانتين قهرمان شود
ستاره مصدوم برزيل در نشست خبري خود ابراز اميدواري كرد آرژانتين انتقام سلسائو را از آلمان بگيرد. نيمار در حين صحبت نميتوانست جلوي اشكهايش را بگيرد: فكر ميكردم به فينال برسيم. باورم نميشود كه در فينال جامجهاني حضور نداريم، اما اين مسئلهاي است كه بايد با آن كنار آمد. پيش از اين گفته بودم كه دوست دارم آرژانتين به فينال بيايد تا يك ديدار جذاب برابر آنها داشته باشيم. حالا كه ما در فينال نيستيم اميدوارم كه آرژانتين قهرمان جامجهاني شود. مسي شايسته قهرماني در جامجهاني است. او دوست نزديك من است. اينجا نيامدهام تا در مورد مصدوميتم صحبت كنم. نزديك بود فلج شوم، اما هيچ كينهاي از مدافع كلمبيا به دل ندارم. وقتي ميخواهيد حريفتان به توپ نرسد، رويش خطا ميكنيد، ولي اينكه با زانو به كمر بازيكن مقابلتان ضربه بزنيد اتفاق عادي محسوب نميشود. خوشحالم كه اكنون روي ويلچر نيستم. خدا به من رحم كرد. اگر اين ضربه دو سانتيمتر بالاتر خورده بود اكنون فلج شده بودم.