کد خبر: 658279
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۶
جزئيات حجاب و عفاف در سند تحول آموزش و پرورش تشريح شد
معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه سند تحول آموزش و پرورش به موضوع عفاف و حجاب توجه ويژه‌اي داشته است، گفت: در كتب درسي پايه ششم دبستان و ديگر كتب مطالبي درباره عفاف و حجاب درج شده است.
معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه سند تحول آموزش و پرورش به موضوع عفاف و حجاب توجه ويژه‌اي داشته است، گفت: در كتب درسي پايه ششم دبستان و ديگر كتب مطالبي درباره عفاف و حجاب درج شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمين محي‌الدين بهرام محمديان، معاون وزير آموزش و پرورش و رئيس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي در نشستي پيرامون موضوع عفاف و حجاب، اظهار داشت: من معتقد هستم كه بايد براي موضوع پوشش لباس يكدست در مدارس يك انتخاب پيش روي دانش‌آموز و معلم باشد تا خودش بتواند آن لباس مورد علاقه و پوشش مناسب را بر اساس آنچه آموزش و پرورش معرفي مي‌كند، انتخاب كند و نه اينكه با اجبار اين كار انجام شود.  وي ادامه داد: كار آموزش و پرورش اين است كه مجموعه‌اي از رفتارها را نهادينه مي‌كند، يعني نظم و پوشش يكسان در مدارس به عنوان يكي از اصول نظم مطرح است.
حجت‌الاسلام و المسلمين محمديان با اشاره به درج مطالبي پيرامون عفاف و حجاب در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، به فارس گفت: ترويج و تعميق فرهنگ حيا، عفاف و حجاب متناسب با قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي نظام تعليم و تربيت رسمي عمومي به عنوان يك راهكار در سند تحول وجود دارد.
وي افزود: در اين راهكار به بازنگري و بازتوليد برنامه‌ها و محتواي آموزشي و روش‌هاي تربيتي براي دروني‌سازي و تعميق و ترويج فرهنگ عفاف و حجاب، اتخاذ تدابير مناسب جهت جذب، تربيت و به كارگيري نيروي انساني شايسته و متعهد و عامل به رعايت حيا، عفاف و پوشش مناسب در تمام مراكز اداري و آموزشي و جلب مشاركت سازنده و اثربخش خانواده‌ها در حفظ، تعميق و اشاعه حيا، عفاف و پوشش دانش‌آموزان اشاره شده است.  معاون پژوهشي وزير آموزش و پرورش گفت: يكي ديگر از اين راهكارها كه در سند تحول وجود دارد، ايجاد سازوكارهاي لازم براي هماهنگي رسانه‌ها و توليد‌كنندگان كتب و مواد آموزشي، لوازم‌التحرير و تجهيزات آموزشي و تربيتي در جهت ترويج فرهنگ حيا، عفاف و حجاب مناسب در دانش‌آموزان است.  وي افزود: طراحي و ارائه الگوي لباس و پوشش مناسب، متنوع، زيبا و آراسته مبتني بر فرهنگ اسلامي- ايراني براي مربيان و دانش‌آموزان پسر و دختر در راستاي تقويت هويت اسلامي- ايراني ديگر مبحث عنوان شده در سند تحول است.  رئيس سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي ادامه داد: برنامه‌ريزي به منظور اقناع فكري دانش‌آموزان براي پذيرش قلبي و دروني حيا، عفاف، حجاب و عمل به آن با تبيين ديدگاه اسلام در موضوع عفاف و حجاب در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش آمده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار