مديركل دفتر پشتيباني فني توليد توانير با تأكيد بر اينكه تعرفه كنوني برق در حد آستانه تحريك براي صرفهجويي اقتصادي نيست، گفت: هنوز هم صرفهجويي برق به لحاظ وجداني صورت ميگيرد.
غلامرضا مهرداد در گفتوگو با ايسنا، در پاسخ به اين پرسش كه آيا افزايش قيمت برق در اواخر سال گذشته باعث صرفهجويي در مصرف برق شده است يا خير، گفت: اين ميزان افزايش قيمت باعث صرفهجويي نميشود و انگيزههاي اقتصادي ايجاد نميكند.
وي افزود: هنوز هم صرفهجوييهاي صورت گرفته از روي وجدان است و مردم از اسراف پرهيز ميكنند اما تعرفه برق در آن حد كه صرفهجويي اقتصادي براي كمك به اقتصاد خانواده صورت بگيرد، نيست.
مديركل دفتر پشتيباني فني توليد توانير با تأكيد بر اينكه هزينه برق در سبد خانوار چشمگير نيست، گفت: صرفهجوييهاي صورت گرفته و مديريت مصرف برق بيشتر در نتيجه توصيههاي تبليغاتي و به لحاظ اخلاقي بوده است. در حالي مصرف برق بيش از 10 درصد افزايش داشته كه دماي هوا نسبت به زمان مشابه در سال گذشته 8 درصد افزايش يافته است.