کد خبر: 656565
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲
معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان از آغاز به کار پایگاه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان این شهرستان برای ورود به پایه اول دبستان خبر داد.

"عفت پدرام فر" گفت: نوآموزان شهرستان کاشان، پس از ثبت نام موقت در مدرسه، به پایگاه های سنجش معرفی شده تا توسط کارشناسان مورد آزمون های بینایی سنجی، شنوایی سنجی، اندازه گیری هوش و آمادگی تحصیلی قرار بگیرند.

وی افزود: 24 کارشناس در دو پایگاه ثابت شهری و یک پایگاه سیار روستایی سنجش سلامت از 17خرداد فعالیت خود را آغاز کرده و به مدت دو ماه در دو نوبت کاری صبح و عصر، فعالیت می کنند.

وی اظهار داشت: اجرای این طرح با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام می شود که براساس توافق انجام شده، نوآموزان پس از شرکت در آزمون های مربوط، در صورت نیاز به مراکز درمانی و پزشکی معرفی می شوند که از ارائه خدمات به صورت رایگان استفاده خواهند کرد.

به گفته وی،دبستان های قرشی و کاشانی به عنوان پایگاه های ثابت شهری، هر روز 40نفر از مراجعان را پذیرش می کنند و کارشناسان پایگاه سیار روستایی نیز روزانه 12 نوآموز را معاینه می کنند.

معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش کاشان گفت: پیش بینی می شود، در پایگاه های سنجش سلامت، چهار هزار و 580 نفر از نوآموزان مورد معاینه قرار گیرند که چهار هزار و 130 نفر آنها در شهر کاشان و 450 نفر نیز در مناطق روستایی می باشند.

پدرام فر افزود: سلامت روانی و جسمانی به عنوان مهمترین عنصر موفقیت دانش آموزان، در اجرای این طرح مورد توجه قرارگرفته است .


غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱
0
0
سلام آدرسشو کجاست
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار