کد خبر: 656293
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۶
یکی از نمایندگان بلندپایه حزب محافظه‌ کار آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در پارلمان این کشور از تصمیم گیری امروز اتحادیه اروپا درباره تحریم روسیه خبر داد.

واحد مرکزی خبر: یکی از نمایندگان بلندپایه حزب محافظه‌ کار آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در پارلمان این کشور از تصمیم گیری امروز اتحادیه اروپا درباره تحریم روسیه خبر داد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، نوبرت روتگن رئیس کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان در گفتگو با رادیو آلمان اعلام کرد: اتحادیه اروپا امروز درباره اینکه آیا تحریم‌ ها را علیه روسیه به علت عمل نکردن این کشور به درخواست‌ها برای تثبیت اوضاع در اوکراین تشدید خواهد کرد یا خیر، تصمیم ‌گیری می کند.

روتگن گفت : اتحادیه اروپا باید به آن‌چه گفته است، عمل کند، در غیر این صورت، اعتبار خود را از دست خواهد داد و نمی تواند هیچ کار دیگری در جهت کاهش تنش و برقراری ثبات انجام دهد.

براساس این گزارش ، این سخنان در شرایطی بیان می ‌شود که پترو پوروشنکو رئیس جمهور اوکراین در ساعات اولیه روز سه شنبه پس از پایان مهلت آتش‌ بس اعلام کرد نیروهای دولتی عملیات خود را علیه جدایی ‌طلبان مسلح هوادار روسیه از سر خواهند گرفت.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار