کد خبر: 656103
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵
نبرد اروپايي‌ها و امريكايي‌ها در يك هشتم نهايي
هلند و كاستاريكا به مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني 2014 صعود كردند. در ادامه مسابقات جام بيستم دو تيم اروپايي صعودي...
شيوا نوروزي
هلند و كاستاريكا به مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني 2014 صعود كردند. در ادامه مسابقات جام بيستم دو تيم اروپايي صعودي شيرين به جمع هشت تيم برتر جهان را تجربه كردند. هر دو تيم براي راهيابي به دور بعد رقابت‌ها تا آخرين دقايق جنگيدند، هلند شكست را با پيروزي عوض كرد و كاستاريكايي‌ها نيز فاتح ضيافت پنالتي‌ها شدند. به اين ترتيب هلند و كاستاريكا بامداد يك‌شنبه آينده براي رسيدن به نيمه نهايي به مصاف هم مي‌روند. امشب در رويارويي آرژانتين با سوئيس و بلژيك با امريكا تكليف دو تيم ديگر صعود‌كننده نيز مشخص مي‌شود.
 
 
 نارنجي‌پوشان باانگيزه
 
بازي هلند و مكزيك سومين ديدار مرحله يك هشتم نهايي محسوب مي‌شد كه در نهايت با برد 2 بر يك لاله‌هاي نارنجي به پايان رسيد. پنالتي هلند و تصميم داور از جمله بحث برانگيزترين صحنه‌هاي اين ديدار بود. لوئيز فان خال سرمربي هلند از اينكه شاگردانش در دقايق پاياني باخت را با برد عوض كردند ابراز خوشحالي كرد: از دست مكزيك فرار كرديم، ولي در نيمه دوم موقعيت‌هاي زيادي خلق كرديم. براي بازي در مرحله بعد حريفمان را به خوبي آناليز مي‌كنيم تا دوباره به مشكل نخوريم. ابتدا رسانه‌هاي هلندي حتي فكر نمي‌كردند كه ما از گروهمان بالا بياييم اما حالا ما را يكي از مدعيان معرفي مي‌كنند. خوشبختانه تيم خوبي داريم كه اتحاد در آن حرف اول را مي‌زند. بحث مصدوميت ديونگ و حضور او در بازي روز شنبه از ديگر موضوعاتي بود كه فان خال به آن اشاره كرد: وضعيت ديونگ هنوز مشخص نيست. با مصدوميتي كه داشت مجبور شدم تعويضش كنم. بعيد مي‌دانم به بازي بعدي برسد. بدون او كارمان سخت مي‌شود، هرچند فان‌پرسي جانشين خوبي براي او خواهد بود.
 
هررا سرمربي بازنده اين ديدار اشتباهات بازيكنانش را انكار نكرد: مكزيك در جام بيستم عملكرد خوبي داشت. چيزهاي زيادي آموختيم، اما هيچ كس دوست نداشت طعم شكست را بچشد. اشتباهاتي داشتيم كه هلند از آن استفاده كرد. بااين وجود هلندي كه ما ديديم همان هلندي نبود كه همه از آن حرف مي‌زدند. آنها نشان دادند كه تيمي شكننده هستند و شكست‌شان كار سختي نيست. در كل از بازيكنانم راضي هستم. سرمربي مكزيك اما از دست داور حسابي عصباني بود: با يك پنالتي جام جهاني را از دست مي‌دهي. اميدوارم مسئولان صحنه خطا را بررسي كنند و آقاي داور را هم مثل ما به خانه بفرستند.
 
  به كام كاستاريكا
 
بامداد ديروز تيم ملي كاستاريكا در بازي‌اي نفسگير در ضربات پنالتي از سد يونان گذشت و حريف هلند مدعي شد. در شرايطي كه بازي با تساوي يك - يك در وقت‌هاي قانوني به پايان رسيده بود، نماينده امريكا كه با يك يار كمتر بازي مي‌كرد پنج بر سه ضيافت پنالتي‌ها را به كام خود تمام كرد. در اين بازي دروازه‌بان كاستاريكا باواكنش‌هاي به موقع خود اين تيم را از گل خوردن نجات داد.
خورخه لوئيز پينتو در مقابل خبرنگاران با خوشحالي از شاگردانش تمجيد كرد: نتيجه بزرگي رقم خورد. هيچ كلمه‌اي نمي‌تواند احساسات من را بيان كند. بازي با 10 بازيكن در جام جهاني و آن هم در يك هشتم نهايي كار راحتي نيست. در جريان بازي اعتماد به نفس بالايي داشتيم چراكه دروازه‌بان‌مان از هر نظر آماده بود. او پنالتي حساسي را براي كاستاريكا گرفت. از اين پيروزي خوشحال هستيم و اين برد را به مردم كاستاريكا تقديم مي‌كنيم. به هلند رقيب بعدي مان احترام زيادي مي‌گذاريم اما فوتبال در جريان است و بايد بگويم كه ما همچنان ولع رسيدن به پيروزي ديگر را داريم.  در آن سوي ميدان فرناندو سانتوس سرمربي يونان بازيكنانش را به باد انتقاد گرفت: در وقت‌هاي اضافي انسجام كافي نداشتيم. خيلي تلاش كرديم كه كار به پنالتي نكشد، ولي نشد. ناواس سنگربان كاستاريكا بي‌نظير بود. قطعاً اگر او نبود نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. سانتوس همچنين از اينكه داور در وقت‌هاي اضافي او را از كنار زمين اخراج كرد، ناراحت بود: باورم نمي‌شد. نفهميدم چرا همچنين تصميمي گرفت. يك حرف ساده به او زدم و بعد از اينكه سوت پايان بازي را زد به زمين رفتم تا به بازيكنانم روحيه بدهم. سرمربي كاستاريكا هم همين كار را كرد ولي اخراج نشد!
 
  اروپايي يا امريكايي؟
 
آرژانتين حريف ايران در جام جهاني امشب ساعت 20:30 در ورزشگاه سائوپائولو براي رسيدن به مرحله يك چهارم به مصاف سوئيس مي‌رود. صدرنشين گروه F با كسب سه برد خود را به عنوان يكي از مدعيان قهرماني معرفي كرد. اين در حالي است كه ليونل مسي ستاره آلبي سلسته نيز اين روزها در اوج به سر مي‌برد و در هر سه بازي گذشته آرژانتين پايش به گلزني باز شده است. اما سوئيس در حالي به جنگ حريف امريكايي خود مي‌رود كه تلاش مي‌كند از حيثيت فوتبال قاره سبز دفاع كند. شاگردان هيتسفلد به عنوان تيم دوم از گروه E به اين مرحله رسيدند.  جدال بلژيك و امريكا ساعت 00:30 بامداد فردا برگزار مي‌شود. تيم كلينزمن در حالي بالاتر از پرتغال به دور حذفي رسيد كه از سه ديدارش تنها چهار امتياز گرفت. بلژيك صدرنشين گروه آخر مسابقات اما قاطعانه و با غلبه بر هر سه حريفش براي صعود به مراحل بالاتر آماده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار