کد خبر: 655620
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: طی یک یا دو روز آینده نایب‌رئیس مجلس، وزیر علوم و استیضاح‌کنندگان برای بررسی وضعیت استیضاح فرجی‌دانا جلسه مشترکی را تشکیل می دهند.
قاسم جعفری در گفتگو با مهر با اشاره به پیگیری طرح استیضاح وزیرعلوم گفت: ظرف یکی دو روز آینده جلسه مشترکی بین وزیر علوم، حجت الاسلام ابوترابی، نائب رئیس مجلس و استیضا‌ح‌کنندگان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در این جلسه استیضاح فرجی‌دانا بررسی می شود، افزود: استیضاح و یا عدم استیضاح وزیر علوم به نتایج این جلسه مشترک بستگی دارد.

براساس این گزارش، درخواست استیضاح فرجی دانا وزیر علوم با ۵۰ امضا به هیات رئیسه مجلس تحویل داده شده است و این هفته روند طرح استیضاح در جلسه مشترک با اعضای درخواست کننده استیضاح، وزیرعلوم و نائب رئیس مجلس بررسی می شود.

محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس شورای اسلامی علت درخواست استیضاح برای وزیر علوم را ابراز نگرانی شدید نمایندگان در مسایل مرتبط با وزارت علوم عنوان کرد.

فرجی دانا- وزیرعلوم در واکنش به این طرح استیضاح اعلام کرد: رایزنی هایی خواهیم داشت تا برخی از سوءتفاهم‌هایی که سبب این طرح استیضاح می‌شود برطرف شود و امیدواریم فضای تفاهم مجددا حاکم شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
0
1
برخی از این 50 نماینده جزو 3000 دکتری بدون آزمون هستند . از جمله .... که مهر ماه گذشته از گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان اخراج شد
ایران وطن من
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
0
0
سلام در دوران آقای احمدی نژاد ای کاش مجلس در زمینه نحوه انتخاب روسای دانشگاهها ورود میکرد. من با افراد فتنه و ... کاری ندارم ولی در انتخاب روسای دانشگاهها در دولت آقای روحانی بر مبنای نظر اعضای هیات علمی و کارکنان همان دانشگاه عمل شده است. و نتیجه اغلب مثبت می باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار