کد خبر: 655271
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه مردم عراق با پرچمداری مرجعیت از استقلال خود دفاع خواهند کرد گفت: ما دخالتی در عراق نکرده و نمی کنیم اما از حرکت ملت عراق در جهت حفظ از کرامت و استقلال خودش حمایت جدی معنوی و سیاسی می کنیم.
مهر: حجت الاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات جمعه شب در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون گروهک داعش و تحولات عراق اظهار داشت:ملت عراق یک ملت زنده و یک ملت هوشیار ویک ملتی است که همیشه از کرامت و عزت خودش دفاع کرده و آن زمانی که دولت انگلیس سعی کرد اراده خود را بر ملت عراق اعمال کند مراجع تقلیدی مانند آیت الله محمد تقی شیرازی در صحنه حضور پیدا کردند و مردم از استقلال و کرامت خودشان دفاع کردند.

وی افزود:امروز ملت عراق همان ملت است و با اگاهی بیشتر و عزم مصمم تر و با اتحاد بیشتر و دشمنان ملت عراق نمی توانند با این جنجال ها وحدت دولت عراق را از بین ببرند و عراق را در معرض تجزیه قرار دهند.

وزیر اطلاعات اظهار داشت: ملت عراق امروز با پرچمداری مرجعیت مسیر خود را شناخته و در صحنه حضور پیدا خواهد کرد و کرامت و استقلال خود را همانند گذشته صیانت خواهد کرد.

حجت الاسلام علوی با اشاره به اینکه کشور ایران به عنوان دوست و برادر کشور عراق نمی تواند نسبت به این حوادث بی تفاوت باشد افزود:ما دخالتی در عراق نکرده و نمی کنیم اما از حرکت ملت عراق در جهت حفظ از کرامت و استقلال خودش حمایت جدی معنوی و سیاسی می کنیم.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عاقل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
0
0
حاج اقا علوی سلام

کلاک البرز کرج امنیت نیست لطفآ خودتان از طریق عواملتان برسی کنید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار