کد خبر: 654771
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ دستورالعمل جدید خرید هواپیما به شرکت‌های هواپیمایی خبر داد و گفت: «براساس این دستورالعمل خرید، ورود هواپیماها با عمر بیش از 20 سال ممنوع است.»

خبرگزاری ایرنا: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از ابلاغ دستورالعمل جدید خرید هواپیما به شرکت‌های هواپیمایی خبر داد و گفت: «براساس این دستورالعمل خرید، ورود هواپیماها با عمر بیش از 20 سال ممنوع است.»

علیرضا جهانگیریان روز گذشته در حاشیه نخستین همایش ایمنی در حمل و نقل هوایی، افزود: «شرکت‌های هواپیمایی مجاز نیستند تا هواپیمای دارای سن بیش از 20 سال خریداری کنند، ضمن آنکه به ازای ورود هر هواپیمای 15 ساله باید یک هواپیمای 20 سال به بالا از رده خارج کنند.»

به گفته وی، در حال مذاکره با بخش‌های صنعتی و اقتصادی کشور هستیم تا مشوقی برای ایرلاین‌ها تعریف شود که بر این مبنا هواپیماهای دارای سن پایین وارد کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار