کد خبر: 654054
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
خبرنگاران و عکاسان اعزامی ایران به برزیل در سفری طولانی از بلوهوریزنته به سائوپائولو بازگشتند.
تسنيم: خبرنگاران و عکاسان اعزامی ایران به برزیل در سفری طولانی از بلوهوریزنته به سائوپائولو بازگشتند.

خبرنگاران و عکاسانی ایرانی که برای پوشش خبری و تصویری دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل آرژانتین به بلوهوریزنته سفر کرده بودند، روز گذشته این شهر را به مقصد سائوپائولو، محل برپایی کمپ اصلی تیم ملی در برزیل ترک کردند.

نمایندگان رسانه‌های گروهی در برزیل طی سفری که نزدیک به 12 ساعت به طول انجامید وارد سائوپائولو شدند. این در حالی است که سفر زمینی بین دو شهر بلوهوریزنته و سائوپائولو در حالت عادی بیش از هفت ساعت نخواهد بود.

خبرنگاران و عکاسان ایرانی در بازگشت به سائوپائولو همچنین باخبر شدند که به علت ناهماهنگی آژانس هواپیمایی تعطیلات رؤیایی از امروز اتوبوسی که وظیفه حمل‌ونقل آنها در سائوپائولو را برعهده داشت، در اختیارشان نخواهد بود.

قطعاً با بروز این مشکل، موانع پیش روی خبرنگاران در برزیل بیشتر شده و کار آنها سخت‌تر از قبل خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار