کد خبر: 653977
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
در دیدار مدیر کل ومعاون عمرانی چهار محال وبختیاری مطرح شد:
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی چهار محال وبختیاری، معاون عمرانی استانداری چهار محال وبختیاری با بیان اینکه چنین ساختمان هایی شرایط مناسبی را برای تبدیل شده به کتابخانه را دارند افزود: دهیاران برای تحقق این امر فرهنگی تلاش وپیگیری کنند.
حمیرا رحیمی

وی استفاده از پارک ها را برای گسترش فرهنگ کتاب وکتابخوانی، از دیگر فرصت های ارزشمند عنوان کرد و گفت: با توجه به شلوغ شدن پارک ها در ماه های تابستان، نهاد کتابخانه ها می تواند با استفاده از کانکس یا باجه های کوچک کتاب به میان مردم وگردشگران برود و با برگزاری مسابقات کتابخوانی در ترویج فرهنگ مطالعه گام بردارد.

معاون عمرانی استانداری چهار محال وبختیاری با اشاره به لزوم پرداخت نیم درصد ها  از سوی شهرداران افزود: پرداخت به موقع این منابع می تواند موجب تسهیل خدمات وامورات کتابخانه های همان شهر شود.

مدیر کل کتابخانه های عمومی استان هم در این دیدار گفت: حق نیم درصد در کتابخانه های همان شهر هزینه می شودکه در این خصوص بیشتر شهرداران استان همکاری خوبی تا کنون داشته اند.

بهروز صادقی افزود: هر چه قدر در گسترش فرهنگ مطالعه تلاش شود در نتیجه آن شاهد آسیب های اجتماعی کمتری خواهیم بود.

صادقی احداث کتابخانه های جدید را یکی از اقدامات در پیشبرد گسترش فرهنگ مطالعه بیان کرد گفت: به این منظور ایجاد 10 کتابخانه جدید در دست مطالعه و اقدام است که کتابخانه های میر آباد شهرکرد و شهر وردنجان در اولویت هستند.

وی توسعه زیر ساخت های فرهنگی را در سال مزین به نام " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی " را از عوامل رشد اقتصادی جامعه عنوان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها