کد خبر: 653325
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۵
دادستان عمومي و انقلاب كرمان از صدور حكم حبس براي يك جاسوس انگليس مرتبط با سازمان MI6 و يك جاسوس رژيم صهيونيستي خبر داد.
 به گزارش مهر، يدالله موحد روز پنج‌شنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه كه در دادگستري كرمان برگزار شد، بيان داشت: در استان كرمان در دهه 80 و سه سال دهه 90 وضعيت امنيتي در حد قابل، توجهي ارتقا پيدا كرده و بالغ بر 53 درصد رشد امنيتي داشته است. اين مسئول قضايي در خصوص پرونده‌هاي سايبري گفت: در سال گذشته يكسري پرونده داشتيم.    اولين پرونده مربوط به شركت پارت شهر گواشير كرمان بود كه يك گروه 11 نفره كارشان طراحي سايت‌ها و وب‌سايت‌ها و توليد محتوا براي رسانه‌هاي مخالفين ملت ايران بود.
دادستان عمومي و انقلاب كرمان در ادامه افزود: اين افراد به خصوص بعد از انتخابات سال 88 فعاليت مي‌كردند و ارتباطي مستقيم با شبكه‌هاي ماهواره‌اي ازجمله BBC فارسي داشتند كه توسط اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در كرمان و دادگستري كرمان شناسايي و دستگير شدند. وي در خصوص پرونده دوم ابراز داشت: يك فرد ارتباط تنگاتنگي با سرويس MI6 انگلستان داشت و اوج فعاليت او بعد از تحريم‌ها بود كه اين شخص هم شناسايي و دستگير و به مجازات 10 سال حبس محكوم شد. موحد عنوان كرد: در پرونده سوم شخصي با سفارت اسرائيل در تايلند و تركيه ارتباط برقرار كرده بود و اطلاعاتي را در اختيار اين سرويس‌هاي جاسوسي گذاشته بود كه بحمدالله زياد موفقيت‌آميز نبود و شناسايي و دستگير و به پنج سال حبس محكوم شد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
پاکدل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۳۱
0
0
بهترین حکم در اینجا پافشاری بر ادامه قطع رابطه ایران با روباه پیر شریر انگلیس خبیث است که علی الدوام در حال توطئه ضد ایران و همه شیعیان جهان است !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار