کد خبر: 652256
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در جلسه هیات دولت نسبت به عدم حضور زنان در سالن مسابقات والیبال در دولت تدبیر و امید اعتراض کرد.

 

خبرگزاری مهر: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در جلسه هیات دولت نسبت به عدم حضور زنان در سالن مسابقات والیبال در دولت تدبیر و امید اعتراض کرد.

شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در یادداشتی در صفحه فیس بوک خود از اعتراضش به عدم حضور زنان در سالن مسابقات والیبال در جلسه هیات دولت خبر داد.

در این یادداشت که شب گذشته منتشر شده آمده است: امروز در هیئت دولت به ممنوعیت ورود زنان به سالن مسابقات والیبال اشاره کردم و مراتب اعتراض و ناامیدی نسل جوان را از این موضوع اعلام کردم، به ویژه آن که تماشای این مسابقات ظاهراً در دوره‌های قبلی برای دختران و زنان محدودیتی نداشته است و ایجاد محدودیت در دوره دولت تدبیر و امید مایه تعجب شده است. به نظر می‌رسد با اتخاذ تدبیر و ساز و کار لازم در این خصوص می‌توان به جوانه زدن بذر امید دل بست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار