کد خبر: 651395
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹
دومین نشست خبری رییس‌جمهور پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فردا (شنبه) با حضور 200 خبرنگار و عکاس داخلی و خارجی در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.
ایرنا: در این نشست که از ساعت 10 صبح آغاز خواهد شد، رییس‌جمهور به مدت 90 دقیقه علاوه بر سخنرانی ابتدایی خود به پرسش خبرنگاران در حوزه‌های مختلف پاسخ خواهد گفت.

این نشست به مناسبت فرا رسیدن اولین سالگرد پیروزی حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در یازدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، رییس‌جمهور همچنین ظهر فردا بعد از نشست مطبوعاتی میزبان دیگر کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد بود.

در این نشست که در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد و همراه با برگزاری ضیافت ناهار است، افراد دعوت شده در مورد مسائل مختلف کشور با رییس‌جمهور و یکدیگر گفت‌وگو خواهند کرد. 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
رحیم صرافان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
0
0
با سلام و خسته نباشید میخواهم از خبرنگار عزیز و محترمی که فردا در نشست خبری رییس جمهور شرکت میکنند یک سوال هم از طرف این حقیر و شاید میلیون نفر مردم این مرز و بوم مطرح بفرمایید که ایا ایشان اطلاع دارند از آواخر دی ماه تا امروز ارزش بورس از 550000 هزار میلیارد تومان به 350000 میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و اگر توجیهی منطقی وحود دارد ما هم بدانیم ضمن اینکه طی این مدت تحریمها کاسته شده و ورود پولهای بلوکه شده نیز آغاز شده با سپاس فراوان و تقدیم احترامات.
رحیم صرافان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۴
0
0
با سلام وتشکر برای چاپ خبر نظر شما عزیزان زحمتکش در مورد نشست خبری امروز و اینکه آیا در نشست خبری بعدی بورس اعلام ورشستگی خواهد کرد چون امروز باز هم شاخص 1000 واحد سقوط کرد فقط کسانی که امروز در نشست بحال زندگی باختگان نه فقط مال باختگان لبخند بلب داشتند آقایان نوبخت و نهاوندیان بودند خداوند یار و یاور شما باشد.با تقدیم احترامات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار