کد خبر: 651183
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۰
علي رضائي
تروريست‌هاي اجاره‌اي پس از آنكه طي چند سال عمليات آدم‌كشي در سوريه نتوانستند به اهداف خود دست يابند، اينك بخش‌هايي از آنها به سمت عراق  گسيل شده‌اند ‌ و قصد دارند شهرهاي اين كشور را به اشغال خود درآورند.
گروهي كه خود را تحت عنوان دولت اسلامي عراق و شام (داعش) مي‌شناسد، بي‌رحمانه مردم را به كام مرگ مي‌فرستد و رفتارهاي غيراسلامي و غيرانساني خود را به دروغ به نام اسلام معرفي مي‌كند. اين گروه كه هم اكنون كنترل بخش‌هايي از عراق  را در دست گرفته، تلاش مي‌كند با راه‌اندازي جنگ داخلي، اوضاع منطقه را بحراني كند. در حالي كه مطابق آخرين تحولات، تلاش داعش براي حمله به كربلا ناكام ماند، اما تكفيري‌ها در تلاشند تا در آستانه نيمه شعبان، مصادف با ولادت آخرين امام شيعيان، به اماكن متبرك در عراق خصوصاً سامرا و كربلا يورش برند تا شايد آتش جنگ داخلي برافروخته شود.
اين اتفاقات در حالي رخ مي‌دهد كه اكثريت شيعيان و اهل تسنن عراق به اين واقعيت پي برده‌اند كه تكفيري‌ها متشكل از گروه‌هايي هستند كه نه قرابتي با تشيع دارند و نه تفاهمي با اهل سنت. اين عده دست‌نشانده‌هايي هستند براي تكميل اهداف برخي كشورهاي منطقه كه خود آنها نيز تحت تسلط نظام سلطه، نقش ايفا مي‌كنند. چنانكه بعد از حملات داعش به سامرا و موصل، خبرگزاري النخيل عراق به نقل از مقامات سازمان‌هاي اطلاعاتي و امنيتي اين كشور، از پشت پرده حمله تروريست‌هاي اجاره‌اي به شهرهاي سامرا و موصل و پشتيباني 3‌ميليارد دلاري عربستان از اين عمليات پرده برداشت. «عدنان السراج»، عضو ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق نيز عربستان سعودي و تركيه را به دخالت در امور داخلي اين كشور براي براندازي دولت «نوري مالكي» متهم كرده است.
 تقسيم عراق به نفع كشورهاي همسايه در منطقه از جمله طرح‌هايي است كه به دنبال آن، القاي اختلاف ميان شيعه و سني مي‌شود و نظام سلطه كه از بالاي سر هوادار تمامي تشنجات منطقه خاورميانه است، مي‌كوشد به نفع سرسپردگان خود در منطقه وارد عمل شود تا در نهايت به نفع خود، ‌مسائل را حل كند.
طرح براندازي دولت نوري المالكي و تجزيه عراق در حالي دنبال مي‌شود كه تنها نفع اغيار و بيگانگان در آن است و شيعه و سني در عراق مي‌دانند كه طي اين عمليات هر دو دسته قرباني محسوب مي‌شوند؛ اتفاقي كه تا امروز افتاده و بسياري از ساكنان موصل اعم از شيعه و سني، ‌خانه و محل زندگي خود را ترك كرده و آواره شده‌اند. مردم عراق به خوبي مي‌دانند كه حفظ وحدت و يكپارچگي، محكوميت داخلي و بين‌المللي را براي تروريست‌هاي اجاره‌اي و اربابان آنها رقم خواهد زد. بر همين اساس است كه دولت عراق اكنون بيشترين كمك را از مردم مي‌گيرد و با اعتماد به مردم در برابر تكفيري‌ها ايستادگي و مقاومت مي‌كند. مقاومت مردم در بخشي از شهرها تاكنون نتايجي هم دربرداشته و اين اميدواري را ايجاد كرده كه اگر وحدت و همدلي ميان شيعه و سني برقرار باقي بماند و تحولات دستخوش اختلافات ميان شيعه و سني كه هدف بزرگ دشمنان عراق است، نشود، پيروزي نهايي با دولت ‌ عراق خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار