کد خبر: 650861
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵
نماینده مردم مهران، ایوان، سیروان، چرداول و ملکشاهی در مجلس از رایزنی های صورت گرفته جهت رفع مشکلات مربوط به احداث مسکن مهر در ایلام خبر داد.

 احمد شوهانی با بیان اینکه در نشستی که با مسئولان ارشد وزارتخانه راهو شهرسازی برگزار شد پیرامون مشکلات مسکن مهر در ایلام بحث و تبادل نظر صورت گرفت گفت: این دیدار با حضورمعاون وزیر راه و شهرسازی صورت پذیرفت و درباره رفع مشکلات مسکن مهر در حال ساخت و تکمیل در ایلام مباحثی رد و بدل شد.

ماینده مردممهران، ایوان، سیروان، چرداول و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی افزود: در این نشست مقرر شد مشکلات برق‌رسانی به واحدهای مسکن مهر شهرستان‌های ایلام رفع شده و قرار شد با هماهنگی با وزرای مربوطه مشکلات ذکر شده برطرف شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن مهر از 22 میلیون تومان به 25 میلیون تومان از دیگر خواسته‌های طرح شده در این راستا بوده است.

شوهانی افزود: پرداخت یارانهبه واحدهای مسکن مهر از جمله شهرستان ایوان از نیازهای اساسی این بخش است که باید مدنظر قرار گیرد.

نماینده مردم مهران، ایوان، سیروان، چرداول و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع مشکلات مسکن مهرتاکسی‌رانی، فرهنگیان و مشاغل آزاد و بسیجیان موضوعاتی بود که در این نشست مورد توجه و عنایت واقع شد.

وی ادامه داد: به عنوان خادم مردم ایلام تمام توان و ظرفیت خود را صرف رفع مشکلات مردم استان کرده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار