کد خبر: 650623
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۲
نخست وزیر قطر از شورای امنیت خواست تا به جنگ و نزاع در سوریه پایان دهد.
تسنیم: نخست وزیر قطر از شورای امنیت خواست تا به جنگ و نزاع در سوریه پایان دهد.

به گزارش پایگاه خبری ام تی وی، شیخ عبدالله بن ناصر بن خلیفه آل ثانی نخست وزیر قطر از شورای امنیت سازمان ملل خواسته تا برای برقراری آتش بس در سوریه اقدام مقتضی را به عمل آورد.

وی در این باره گفت: نزاع در سوریه و ادامه آن واقعا برای وحدت سوریه خطری جدی است.

نخست وزیر قطر در سخنانی که در افتتاح کنفرانس یازدهم آمریکا و جهان اسلام در دوحه سخن می گفت افزود: اوضاع در سوریه به گونه ایست که برای هر اقدامی جهت پایان دادن به بحران در این کشور نیازمند همبستگی و همیاری تمام مجامع بین المللی هستیم، تا از همین طریق برای ریخته شدن خون ها در سوریه اقدامی جدی صورت گیرد.

وی در پایان مدعی شد: باید برای تحقق خواسته های مشروع ملت سوریه کاری کرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایران دوست
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۹
0
1
قطر خیلی ...! و .... هم خورده ! بجای تبریک به کشور بزرگ سوریه بابت انتخابات و پیروزی اسد با اکثریت آرای ملت با بیانیه دادن می خواهد مانع سرکوب و قلع و قمع تروریست های تحت حمایت خود در حلب شود !؟ تا تروریست ها نابود نشوند آرامش واقعی وجود نخواهد داشت ! و امکان شورشهای مجدد با حمایت دشمنان مقاومت وجود دارد !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار