محمد علی انوشه، مدیر پنجمین بازار فیلم اسلامی در نشست خبری هفتمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی اظهار داشت: در بازار امسال از کشورهای ایران، عراق، ترکیه، کویت، لبنان، مصر، بحرین، هلند، انگلستان، امارات، اردن، تاجیکستان، فلسطین، عربستان، پاکستان، سوریه، هند، ایتالیا، یمن و افغانستان آثاری حضور دارد.
وی افزود: این آثار مشمل بر برنامه های اسلامی تلویزیونی و سینمایی است که در این میان شش شبکه و 27 موسسه تولید برنامه از جمهوری اسلامی و 52 شبکه از کشورهای دیگر هستند.
انوشه در ادامه عنوان داشت: چهل درصد از شرکت کننده های بازار پنجم که برای دومین بار در بازار شرکت می کنند رسانه های غیر عضو اتحادیه هستند.
مدیر پنجمین بازار فیلم اسلامی برنامه های بازار را در قالب مستند، سینمایی و برنامه های کودک خواند و موضوعات آن را در بخش های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و تاریخی خلاصه کرد.