محموله نان و پنير و سبزي ايران به بازار فيلم كن رسيد.
با توجه به برنامهريزي كاروان سينماي ايران براي معرفي فرهنگ ايراني به ساير ملتها، عصر امروز «عصرانه ايراني» در بازار كن سرو خواهد شد.
به گزارش «فارس»، رئيس سازمان سينمايي چندي قبل از برنامههاي ويژه كاروان سينماي ايران در جشنواره كن براي معرفي هرچه بهتر فرهنگ ايراني و حتي در اين راستا از سفره عصرانه ايراني خبر داده بود كه قرار است اين سفره عصر امروز در بازار كن پهن شود. براساس اين گزارش، سفره عصرانه ايران شامل نان سنگك و پنير و سبزي است كه روز گذشته اين محموله به كن ارسال شده است تا كاروان ايران به سرپرستي آرش اميني بتوانند پذيرايي شايستهاي از ساير غرفهداران و فيلمسازان مطرح انجام دهند. پذيرايي از فيلمسازان در جشنواره كن با عصرانه ايراني در شرايطي صورت خواهد گرفت كه از ايران 15 هنرمند و چندين مدير از مؤسسات تابعه سازمان سينمايي در جشنواره كن 67 حضور دارند و اين عصرانه ميتواند بهانهاي براي تعامل بهتر سينماگران و مديران ايراني با همتايان خارجي خود باشد.
براساس اين گزارش، همچنين قرار است عباس كيارستمي و ليلا حاتمي كه دو داور ايراني جشنواره كن 67 هستند نيز با حضور در چتر سينماي ايران در اين مراسم حضور يابند.
بايد منتظر ماند و ديد كه آيا سرو نان و پنير و سبزي براي سينماگران و مديران فستيوالهاي خارجي باعث ارتقاي تعاملات سينماي ايران با ساير كشورها به خصوص در حوزه پخش فيلمهاي ايراني خواهد شد يا خير؟