کد خبر: 645942
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳
رئیس سازمان ملی استاندارد از برگزاری جلسه‌ای با حضور وزیر نفت برای بررسی کیفیت بنزین و نحوه اجرای استاندارد این محصول خبر داد و گفت: گزارش مشکل‌داری در مورد بنزین وارداتی از سوی وزارت نفت به ما ارائه نشده است.
فارس: نیره پیروزبخت با بیان اینکه استاندارد بنزین با تولی‌گری سازمان استاندارد و با همکاری ذی‌نفعان تدوین و مصوب شده است، اظهار داشت: استاندارد 4904 به عنوان استاندارد بنزین یک استاندارد اجباری است.

وی با بیان اینکه در سال 84 تفاهمی بین سازمان استاندارد و وزارت نفت در مورد اجرای این استاندارد صورت گرفت، گفت: طبق این تفاهم، اجرای استاندارد بنزین به وزارت نفت تفویض شده است.

وی افزود: در صددیم جلسه‌ای را با وزیر نفت داشته باشیم تا موضوع اجرای استاندارد بنزین مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

پیروزبخت تأکید کرد: در این جلسه اعلام می‌کنیم که اگر قرار است وزارت نفت بر اجرای استاندارد بنزین نظارت داشته باشد، ما نیز بر عملکرد آزمایشگاه‌ها و همچنین نمونه‌برداری از بنزین داخلی و وارداتی به صورت رندم نظارت خواهیم کرد تا بر کیفیت بنزین صحه‌گذاری کنیم.

وی افزود: از سال 84 تا کنون به صورت ممیزی از نتایج آزمون، کنترل‌های خود را انجام داده‌ایم به طوری که نتایج را از وزارت نفت دریافت می‌کردیم و پس از آزمون، در صورت وجود ابهام، آن را با مسئولان وزارت نفت در میان می‌گذاشتیم.

رئیس سازمان استاندارد تصریح کرد: تاکنون گزارش مشکل‌داری در مورد بنزین وارداتی از سوی وزارت نفت به ما ارائه نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار