کد خبر: 645940
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
با حضور 7 هزار شهروند در مراسم افتتاحیه
مسابقات و رقابت های انتخاب «قهرمان محله» در تهران، با حضور 7 هزار شهروند در مراسم افتتاحیه، کلید خورد.

مسابقات و رقابت های انتخاب «قهرمان محله» در تهران، با حضور 7 هزار شهروند در مراسم افتتاحیه، کلید خورد.

مراسم افتتاحیه مسابقات قهرمان محله با حضور 7 هزار شهروند تهرانی، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، سیدمحسن اسدی، شهردار منطقه 16، سیدمحمد آقامیر رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران، محمد عزیزی قائم‌مقام شهردار منطقه، مهندس سیدمازیار علوی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، شهرداران نواحی، دبيران شوراياري‌ها، روحانيون، بسيجيان، مربيان و سرپرستان تيم‌هاي ورزشي، هيأت‌هاي ورزشي، انجمن‌ها، فدراسيون‌ها، قهرمانان و پيشكسوتان، ورزشكاران و شهروندان منطقه 16، شب یکشنبه در ورزشگاه سهند واقع در محله خزانه برگزار شد.

سیدمازیار علوی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه 16 ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به دستورالعمل سازمان ورزش شهرداری تهران، مبنی بر برگزاری مراسم افتتاحیه فعالیت‌های ورزشی شهر تهران در مناطق 22گانه، منطقه 16 تصمیم گرفت به عنوان نخستین برگزارکننده با تعیین عنوان «قهرمان محله» برای این مسابقات، فرهنگ زیبای پهلوانی و جوانمردی نهفته در خاطرات شهرمان را پروبال دهد؛ فرهنگی که قهرمانی را استحکام، استقامت، اخلاق‌مداری و مردم‌داری را معنا می‌کند و در آن، ورزش، تندرستی و بزرگ‌منشی جزو ارزش‌های نهادینه شده است.

بنا به گفته وی، در این مسابقات که از 20 اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت، شرکت‌کنندگان در 26 رشته برای بانوان و 27 رشته برای آقایان به رقابت می‌پردازند و در پایان، قهرمانان محله‌ها مشخص و تندیس آنها ساخته خواهد شد؛ ضمن آنکه برای شرکت در مرحله بعد به مسابقات منطقه‌ای اعزام می‌شوند.

در مراسم افتتاحیه، سید محسن اسدی شهردار منطقه 16 طی سخنانی در اجتماع 7 هزار نفری شهروندان گفت: در سال اقتصاد و فرهنگ به ورزش به عنوان یکی از ارکان فرهنگ، بیش از پیش توجه می‌شود و جشن قهرمان محله، زمینه‌ساز پرورش پهلوانان کشور است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار