کد خبر: 644676
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
در حالی که محمدرضا رحیمی از ادامه فعالیت علی دایی در پرسپولیس خبر داده، برخی از هواداران این تیم امیدوارند که دایی از این تیم برود!

پارسينه: این گروه از هواداران علی کریمی بوده و خواستار بازگشت شماره 8 محبوب خود به پرسپولیس هستند و از همین رو قصد دارند حمایت خود را از وی اعلام کنند.

آنها در یک فراخوان اعلام کرده اند ساعت 11:30 روز یکشنبه 14 اردیبهشت مقابل باشگاه تجمع خواهند کرد تا خواستار بازگشت کریمی به پرسپولیس شوند و به این ترتیب شرایط فراهم شود که وی با لباس این تیم از فوتبال خداحافظی کند.

جالب اینجاست که در برخی پیام های تبلیغاتی برای تحریک هواداران اعلام شده کریمی قصد دارد در آخرین بازی آسیایی تراکتورسازی از فوتبال خداحافظی کند در حالی که تراکتورسازی مسابقه ای در آسیا ندارد و از لیگ قهرمانان کنار رفته است!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار