کد خبر: 644256
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۳


آیت الله سبحانی در دیدار وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از لغو نشدن قوانین تحدید جمعیت افزود : هنوز قوانین مربوط به محدودسازی جمعیت پایدار است . 

به گزارش واحد مرکزی خبر آیت الله سبحانی بابیان این که دولت لایحه بدهد تا قوانین محدودیت جمعیت لغو شود ، گفت : نباید به کسانی که فرزند کمتری دارند جایزه داد و ما نیازمند مملکت جوان هستیم و همین جوانان بودند که در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی کردند.وی گفت : در زمینه تحدید جمعیت همانگونه که رهبری فرمودند اشتباهاتی صورت گرفت که البته گذشتگان نیت خاصی نداشتند اما همه مسئولان در این زمینه مقصر بودند .

آیت الله سبحانی با اشاره به اینکه درمانگاه ها و بیمارستان ها را باید از نظر حجاب کامل و عفاف بیشتر مورد توجه قرار دهید ، افزود: عفت و عفاف باید در بیمارستان ها به تمام معنا حاکم باشد و همان گونه که به بهداشت جسمی توجه می شود ، باید به بهداشت معنوی نیز اهتمام داشت.

وی با اشاره به خبر رایگان شدن زایمان طبیعی، تصریح کردند: این خبر خوبی است و  بیمارستان ها باید تا زمانی که امکان زایمان طبیعی وجود دارد، سزارین صورت نگیرد.
 
 

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حسین
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
0
0
....شخصی فرزندش را خدمت پیامبر اکرم {ص}می برند که ایشا.ن بفرمایند فرزند خرما نخورد . والا آخر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار