کد خبر: 644164
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
یکی از برادران پادشاه عربستان اعلام کرد که به برادر خود که به منصب جانشین ولیعهدی رسیده است تبریک نگفته و با او بیعت نخواهد کرد.
تسنیم: یکی از برادران پادشاه عربستان اعلام کرد که به برادر خود که به منصب جانشین ولیعهدی رسیده است تبریک نگفته و با او بیعت نخواهد کرد.

به گزارش احرار الحجاز، در ادامه درگیری‌های لفظی میان امیران واجد شرایط برای رسیدن به پادشاهی عربستان که تعداد آنان بیش از صد نفر می‌باشد، شیخ طلال بن عبدالعزیز برادر ملک عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان اعلام کرده است که با امیر "مقرن" برادر خود که به تازگی به عنوان جانشین ولیعهد عربستان برگزیده شده است بیعت نخواهد کرد.

امیر طلال بن عبد العزیز در صفحه تویتر خود نوشته است که نامه‌ای از برادرش امیر مقرن دریافت کرده که در آن از او برای تبریک گفتن به مقرن تشکر شده است.

امیر طلال تاکید کرد که هرگز به برادرش برای رسیدن به پست جانشینی ولی‌عهد تبریک نگفته و به سخن خود در خصوص ضرورت عدم برهم زدن قانون ترتیب هرمی برای رسیدن به پادشاهی در میان فرزندان عبدالعزیز آن سعود موسسه پادشاهی، معتقد است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار