کد خبر: 644088
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹
گروهی از زنان استان «القطیف» عربستان به نشانه همبستگی با دختران پادشاه سعودی «عبدالله بن عبدالعزیز» اقدام به برگزاری تجمع کردند.

چهار دختر پادشاه عربستان حدود 13 سال است که در یکی از کاخ های سلطنتی در جده در حبس خانگی هستند. شاهزاده "سحر" یکی از دختران زندانی پادشاه با اشاره به انقلاب شیعیان در قالب پیامی به نشانه همبستگی با خواسته های شیعیان در القطیف نوشت: ای کسانی که معنی کرامت، حقوق و آزادی را به ما آموختید چه بسیار زیباست، این مایه افتخار ماست که ما را در گروه مبارزان قرار دهید.

شاهزاده سحر در قالب فیلم ویدیویی که بر روی توییتر منتشر شد اضافه کرد: ما با قلبی که مملو از افتخار به شماست دنباله رو راه شما هستیم و تعهد می کنیم که دستان خود را از شما جدا نخواهیم کرد و از شیخ نمر باقر النمر الهام خواهیم گرفت. دو شاهزاده زندانی "سحر و جواهر" در روز 23 فروردین در گفتگو با یکی از شبکه های ماهواره ای همبستگی خود با جنبش های سیاسی استان الشرقیه و کشور بحرین را اعلام کرده بودند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
0
4
قابل توجه فائزه و فاطی ومهدی و...
زهرا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۲
0
0
خدا بالاتر از همه دستهاست امیدوارم هیچ اسیری در جهان نباشد۰
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار