کد خبر: 643715
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴
مدیر کل یونسکو:
ایرینا جئورجیوا بوکووا مدیر کل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) طی سفری به اصفهان ضمن بازدید از اماکن تاریخی، برگزاری اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی معنوی (ICCN2014) در اصفهان را نقطه عطفی در پاسداری و حفاظت از این میراث ارزشمند بشری دانست .

به گزارش واحد اطلاع رسانی دبیرخانه اجلاس و جشنواره بين المللي میراث فرهنگی (ICCN2014 ) دکتر سيد مرتضی سقاییان نژاد، شهردار اصفهان در برنامه اي در محل مهمانسرای عباسی اصفهان که با حضور مدير کل یونسکو و جمعی از مسئولین برگزار شد ضمن خوش آمد گویی و ابراز خرسندی از حضور ايشان در اصفهان، به تشریح ابعاد برنامه ها و راهبردهاي دبیرخانه اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی معنوی (ICCN2014) اصفهان پرداخت.

 سقاییان نژاد با تأكيد به ظرفیت‌های تاریخی اصفهان در بخش‌های مختلف بیان کرد: در اصفهان شش هزار اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد که برخی متعلق به قبل از اسلام و بعضی متعلق به دوران بعد از اسلام است و با وجود این آثار تاریخی، اصفهان شهری تاریخی، فرهنگی و توریستی قلمداد می‌شود.

وی تصريح كرد: اصفهان برای سه دوره تاریخی پایتخت ایران بوده و تمدن نهفته در اصفهان معرف تمدن ایران زمین است.

شهردار اصفهان با اشاره به عضويت شهر اصفهان در سازمان بين المللي ICCN  وابسته به سازمان بين المللي يونسكو و ميزباني اجلاس و جشنواره بین  المللی میراث معنوی (ICCN2014 ) در اكتبر سال جاري، گفت: با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های تاریخی و فرهنگی موجود در اصفهان، ستاد برگزاری این اجلاس و جشنواره در اصفهان، در تلاش است تا با بررسي لازم پيرامون موضوعاتي از قبيل: پاسداري ميراث معنوي در برنامه ريزي شهري، نقش ميراث معنوي در بهبود محيط زيست و كيفيت زندگي، راهكارهاي ترغيب گردشگري ميراث معنوي در ارتقاي ديپلماسي شهري و نقش ميراث معنوي در سبك زندگي و هويت انساني، گام های مهم و مؤثري در راستای دستيابي به صلح و دوستي و تفاهم پايدار بردارد.

در ادامه دکتر سقاییان نژاد طی دعوت رسمی از مدير کل یونسکو خواستار حضور وي در اصفهان، جهت شرکت در برنامه های اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی معنوی (ICCN2014) شد.

ایرینا بوکووا ضمن استقبال و ابراز خشنودی از این دعوت، میزبانی اصفهان را در اجلاس و جشنواره بین المللی میراث فرهنگی معنوي، اقدامی ارزشمند ذکر کرد و گفت: با توجه به پيشينه غني و ظرفیت هاي بالای تاریخی، فرهنگی ومذهبي شهر اصفهان و عملكرد بسيار مثبت مديريت شهري اصفهان، برگزاری این اجلاس و جشنواره در اين شهر، می تواند نقطه عطفي در پاسداری از میراث فرهنگی معنوی و دستيابي به اهداف متعالي تعريف شده به منظور تحقق صلح و دوستي جوامع باشد.

 

شایان ذکر است سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو)در سال 1945 جهت کمک به صلح و امنیت در جهان از راه همکاری بین المللی در زمینه های آموزشی، علمی و فرهنگی به منظور افزایش احترام به عدالت و قانون مداری و حقوق بشر،برپایه منشور سازمان ملل متحد تشکیل شد .

 

 .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار