کد خبر: 643486
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۳
رییس‌جمهور آمریکا از تعهد دولتش برای کمک به مالزی برای یافتن هواپیمای ناپدید شده خطوط هوایی این کشور خبر داد.
ایسنا: باراک اوباما که در بخشی از تور آسیایی خود به مالزی سفر کرده است، تاکید کرد که آمریکا کمک‌ها و امکانات لازم را برای یافتن هواپیمای بوئینگ خطوط هوایی مالزی به این کشور ارائه خواهد کرد.

وی گفت: مقامات و نهادهای آمریکایی از آغاز این تراژدی، همکاری نزدیکی با همتایان مالزیایی داشته‌اند و من شخصا با تیم مشاورانم در این خصوص مذاکراتی داشته‌ام.

رییس جمهور آمریکا اظهار کرد: من می‌توانم بگویم که دولت آمریکا کاملا به فراهم کردن منابع لازم برای یافتن نشانه‌ای از پرواز MH370 متعهد است.

به گزارش ایسنا، هواپیمای بوئینگ خطوط هوایی مالزی بامداد هشتم مارس اندکی پس از ترک فرودگاه بین‌المللی کوالالامپور ناپدید شده و تا کنون هیچ خبری از سرنوشت هواپیما و 239 سرنشین آن نیست.

آمریکا در زمره اولین کشورهایی بود که در یافتن این هواپیما به کمک دولت مالزی آمد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار