کد خبر: 643306
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹
اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت، قطع ارتباط زندانیان این بند با رسانه های ضد انقلاب موجب جنجال‌های سیاسی آنها شده است، آنها تصور می‌کنند با این کارشان قهرمان جلوه می‌کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بند 350 اوبن درگیری صورت نگرفته است به خبرنگار مجاهدین گفت: براساس گزارش‌های مسئولان هیچ درگیری در بند 350 اتفاق نیفتاده و فقط تعدادی تلفن همراه و لب تاپ از این بند کشف شده که نشان‌دهنده ارتباط زندانیان سیاسی با عناصر ضد انقلاب است.

اسماعیل کوثری با اشاره به جوسازی برخی رسانه های ضد انقلاب در خصوص اتفاقات بند 350 اوین گفت: بازرسی از بندهای زندان از وظایف سازمان زندانهاست. گویا خبرهایی به بازرسان سازمان زندان‌ها در خصوص وجود وسایل ارتباطی در این بند رسیده بوده سپس بازرسی از این بند انجام شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه این زندانیان تصور می‌کنند با این کار قهرمان جلوه می‌کنند افزود: قطع ارتباط زندانیان این بند با رسانه های ضد انقلاب موجب جنجال‌های سیاسی آنها شده است.آنها تصور می‌کنند با این کارشان قهرمان جلوه می‌کنند.

وی افزود: این کشور برای همه ملت است و همه باید دست به دست هم بدهیم  و برای آبادانی کشور خود تلاش کنیم و به بیگانگان اجازه دخالت در امور کشورمان را ندهیم.

اسماعیل کوثری با بیان اینکه این زندانیان تخلف کرده اند و باید پاسخگوی کار خود باشند ادامه داد: این زندانیان با خط گیری از بیگانگان مرتکب تخلف شده‌اند و باید جوابگو هم باشند ولی اگر خودشان بخواهند وابراز پشیمانی کنند می‌توانند بعد از سپری شدن محکومیتشان به شغل و تحصیلشان ادامه دهند.

وی در مورد تجمع اعتراض آمیزخانوادهای بند 350 اوین توسط تحریک بیگانگان گفت: خانوادها باید خودشان تصمیم بگیرند که دروغ‌های را که رسانه‌های بیگانه می‌گویند را دنباله رو باشند یا نه؟ البته خود خانواده ها متوجه می‌شوند که گوش دادن و عمل کردن به خواسته‌های عوامل ضد انقلاب اشتباه است.

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: به لطف خدا جمهوری اسلامی بسیار محکم است و از این بیدها نیست که با این بادها بلرزد، نظام جمهوری اسلامی در جهت تربیت این بچه ها قدم برمی‌دارد اگر می‌خواست اینهارا محاکمه کند از نظر من حداقل حکمی که می‌توانست برای سران فتنه در نظر بگیرد اعدام ‌بود.

کوثری در تکمیل سخنان خود گفت: فتنه گران 8 و9 ماه وضعیت کشور را متشنج کردند و این حرکت قابل قبول نبوده است و باید جوابگو باشند البته  برای آنهاهم دادگاه حکم صادر کرده باید مدت زمان محکومیت خود را بگذرانند .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار