کد خبر: 642248
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷
در پی افزایش ۳۱/۶ درصدی دیة سال ۱۳۹۳ از سوی قوة قضاییه، بیمه مرکزی ج.ا.ا بر اساس قوانین و مقررات مربوط، حق بیمة شخص ثالث خودروها را با حداکثر ۲۴ درصد افزایش نسبت به سال قبل تعیین و ابلاغ نمود.
تسنیم: در پی افزایش ۳۱/۶ درصدی دیة سال ۱۳۹۳ از سوی قوة قضاییه، بیمه مرکزی ج.ا.ا بر اساس قوانین و مقررات مربوط، حق بیمة شخص ثالث خودروها را با حداکثر ۲۴ درصد افزایش نسبت به سال قبل تعیین و ابلاغ نمود.

اداره کل روابط عمومی و بین الملل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد: در پی افزایش 31/6 درصدی دیه سال 1393 از سوی قوة قضاییه، بیمه مرکزی ج.ا.ا بر اساس قوانین و مقررات مربوط، حق بیمة شخص ثالث خودروها را با حداکثر 24 درصد افزایش نسبت به سال قبل تعیین و ابلاغ نمود.

شایان ذکر است حق بیمه در مقایسه با افزایش دیه، حدود 8 درصد کمتر افزایش داده شده و این کاهش به عنوان تخفیف داوطلبانه صنعت بیمه در راستای اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید و حمایت از بیمه گذاران در نظر گرفته شده است.

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران از هموطنان عزیز تقاضا دارد برای تکمیل پوشش های بیمه ای خود متناسب با دیة جدید به شرکت های بیمة طرف قرارداد مراجعه نمایند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ali
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
0
2
دولت تدبیر و امید!:
شما با این کارهایتان باعث گران شدن خود به خود سایر اقلام و خدمات میشوید
تصور میکنیدفشار این گرانی مستقیمآ بر سر چه قشری از جامعه میاید؟
شاید این فشار گرانی را حدود 60 الی 70 درصد مردم بالاجبار تحمل کنند ولی متاسفانه پیامد های مخرب ان از جاهای دیگری سر بیرون میاورد.
به عنوان نمونه ناهنجاری های مضاعف در جامعه ، بیکاری بیش از حد ، اعتیاد بیشتر ، طلاق های بیشتر ، رشوه دادن و رشوه گرفتن های بیشمارو صد ها مصیبت دیگر که خود مسولین به انها واقفند.
هنوز دیر نشده است دولت تدبیر و امید بیاید و از دلسوختگان مملکت استفاده نماید تا بتوان راه های مناسب پیدا نمود و افسار این گرانی های پیا پی مهار کرد
گران کردن اجناس و خدمات هنر نیست
اگر مسولین دولت هنر دارند بیایند و هزینه ها را حداقل ثابت نگه دارند
هر چند وظیفه انها باید کاهش هزینه ها باشد
رضازاده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
0
0
همه ساله آمار کشته و تلفات کمتر میشه تعداد خودورها بیشتر یعنی بیمه درآمد بیشتری داره و هزینه کمتری پس برای چی باید بیمه افزایش پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار