کد خبر: 634335
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۹
صداي انفجار ساكنان سعادت‌آباد را وحشت‌زده كرد
سه نفر در آتش كينه مرد آتش‌افروز در ساختمان ستاره ميدان سعادت‌آباد به كام مرگ رفتند. 10 نفر نيز در جريان حادثه مصدوم و راهي بيمارستان شده‌اند، تحقيقات تيم جنايي براي رمزگشايي از ماجرا ادامه دارد.
غلامرضا مسكني

به گزارش خبرنگار جوان، ساعت 21 و 30 دقيقه شامگاه شنبه 26 بهمن ماه ساكنان ساختمان مسكوني ستاره در حوالي سعادت‌آباد با شنيدن صداي چند انفجار از زيرزمين ساختمان سراسيمه از خانه‌هايشان خارج شدند. آنها با ديدن آتش و دود غليظ كه راهروها را فراگرفته بود، پليس و امدادگران را از ماجرا با خبر كردند.
لحظاتي بعد مأموران كلانتري شهرك غرب خودشان را به محل حادثه در خيابان نهم بالاتر از ميدان كاج رساندند. ساكنان ساختمان كه در حلقه آتش و دود گرفتار شده بودند و راه فرار نداشتند ،خود را روي بالكن‌ها رساندند و درخواست كمك كردند. آتش نشانان كه به سرعت در محل حاضر شده بودند در گروه‌هاي جداگانه اقدام به خاموش كردن آتش و نجات ساكنان ساختمان كردند. آتش نشانان بعد از خاموش‌كردن شعله‌هاي آتش، در راه‌پله با جسد يك زن ميانسال و مردجواني مواجه  و همچنين  در پاركينگ  همكف جسد  پسر جواني را پيدا كردند.
از سوي ديگر تعدادي از ساكنان ساختمان كه براثر تنفس دود از هوش رفته بودند، با كمك آتش نشانان از محل خارج شدند اما امدادگران اورژانس كه با تأخير در محل حادثه حاضر شدند، مصدومان را به بيمارستان‌هاي مهر و لقمان منتقل كردند. اولين بررسي‌ها نشان داد كه جانباختگان حادثه بر اثر تنفس دود به كام مرگ رفته‌اند.
اولين بررسي كارشناسان نشان داد كه حادثه آتش‌سوزي عمدي است. حادثه با آتش گرفتن ماشين سمند آغشته به مواد قابل اشتعال داخل پاركينگ شروع مي‌شود و در ادامه چند خودروي ديگر آتش مي‌گيرند و منفجر مي‌شوند.
براساس گزارش خبرنگار ما از محل حادثه، داماد سابق يكي از ساكنان ساختمان كه مدتي پيش از همسرش جدا شده بود، چندين بار پدرزنش را تهديد به آتش‌سوزي كرده بود. مرد ميانسال به پليس گفت: مدتي قبل دخترم از شوهرش جدا شد. بعد از اين دامادم چندين بار من و خانواده‌ام را تهديد به مرگ ‌كرد به خاطر همين من به او مظنون هستم.
مأموران پليس به سرعت محل زندگي مظنون به آتش‌سوزي را حوالي ميدان گل‌ها شناسايي كردند و براي دستگيري  وي عازم محل شدند. متهم با ديدن پليس قصد فرار داشت اما مأموران در يك تعقيب و گريز كوتاه وي را دستگير كردند.
متهم در نخستين بازجويي‌ها منكر آتش‌سوزي شد اما وقتي با مدارك روبه‌رو شد در ادعايي گفت: چند سال قبل با همسرم ازدواج كردم. مدتي بعد صاحب يك دختر شديم تا اينكه دو سال قبل با هم اختلاف پيدا كرديم و از هم جدا شديم اما همسرم دخترم را نزد خودش نگه داشت.
در حالي كه تلاش مي‌كردم سرپرستي دخترم را بر عهده بگيرم، با مخالفت خانواده همسرم روبه‌رو شدم. كينه آنها را به دل گرفتم و آنها را تهديد به مرگ كردم. چندي قبل موضوع اختلاف با همسر قبلي‌ام را با يكي از دوستان نزديكم در ميان گذاشتم. شرايط زندگي‌ام را برايش شرح دادم و به او گفتم كه چقدر دلم براي دخترم تنگ شده است. وي ادامه داد: دوستم وقتي درد دلم را شنيد به من قول داد تا انتقام سختي از آنها بگيرد. قرار شد ماشين آنها را با بنزين آتش بزند تا آنها را بترساند. به خاطر همين يك روز قبل از حادثه دوستم را به صورت مخفيانه نزديك خانه پدر همسرم بردم و ماشين سمند پدرزنم را به او نشان دادم. شب حادثه او با يك چهار ليتري بنزين به ساختمان آنها رفت و ماشين سمند را آتش زد. لحظاتي بعد از حادثه با من تماس گرفت و گفت كه ساختمان را به آتش كشيده است. دوستم به من گفت كه از پشت گوشي به صداي آژير ماشين‌هاي آتش‌نشاني و پليس گوش كنم و بعد از اين تلفنش را قطع كرد. با اعلام اين خبر، قاضي رسولي بازپرس كشيك ويژه قتل از دادسراي جنايي در محل حاضر شد. بازپرس به تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي دستور داد تا تحقيقات خود را درباره اين حادثه ادامه دهند تا زواياي پنهان حادثه آشكار شود.
يكي از همسايه‌ها به خبرنگار ما گفت: قبل از حادثه همراه يكي از دوستانم داخل آپارتمانم در طبقه سوم نشسته بودم كه ناگهان صداي انفجار شنيدم. هنوز ثانيه‌هايي نگذشته بود كه چندين صداي مشابه ساختمان را لرزاند. وقتي وحشت زده در آپارتمان را باز كرديم، دود زيادي راهرو را فرا گرفته بود. شعله‌هاي آتش از پاركينگ ساختمان زبانه مي‌كشيد و همه جا را دود فرا گرفته بود. به خاطر همين در را بستم و با دوستم به داخل بالكن رفتيم تا اينكه دقايقي بعد مأموران آتش‌نشاني رسيدند و ما را نجات دادند.
پسر جواني نيز گفت: لحظه حادثه در خيابان بودم و مادرم تنها در خانه بود. وقتي رسيدم، آتش‌نشانان مادرم را نجات داده بودند.
مرد ميانسال ديگري در محل حادثه به خبرنگار ما گفت: هنوز زنان و بچه‌ها مضطرب هستند و دلهره دارند. وي ادامه داد: داخل خانه با همسر و فرزندم نشسته بوديم كه صداي انفجار مهيبي به گوشمان رسيد. همان لحظه اين انفجار چند بار تكرار شد. به سرعت در خانه را باز كرديم كه با دود زيادي روبه‌رو شديم به خاطر همين به بالكن پناه برديم تا اينكه آتش‌نشانان رسيدند و به ما كمك كردند.
زن ميانسالي گفت: وقتي صداي انفجار  را شنيديم به داخل بالكن رفتيم و متوجه آتش‌سوزي شديم. بعد از مهار آتش، جسد دو مرد جوان و يك زن ميانسال داخل راه‌پله‌ها كه قصد فرار داشتند، كشف شد. وي گفت: به احتمال زياد آنها با شنيدن صداي انفجار قصد فرار داشتند كه دود آنها را خفه كرد. آنها اگر در خانه مي‌ماندند، شايد جانشان را از دست نمي‌دادند.
يكي ديگر از همسايه‌ها گفت: مأموران آتش‌نشاني خيلي سريع با امكانات لازم در محل حادثه حاضر شدند و همزمان با مهار آتش، به كمك آسيب ديدگان شتافتند، به خاطر همين ما همسايه‌ها از مأموران آتش‌نشاني تشكر مي‌كنيم. وي افزود: متأسفانه عوامل اورژانس خيلي دير رسيدند و شايد اگر زودتر در محل حادثه حاضر مي‌شدند، تلفات جاني كمتري را شاهد بوديم و افراد كمتري آسيب مي‌ديدند. وي همچنين گفت: من جسد زن همسايه و پسر 27 ساله همسايه‌مان را شناسايي كردم اما جسد ديگر كه مربوط به مرد جواني بود به نظر من ناشناس بود. پسر 27 ساله لحظه حادثه با پدرش در خانه بودند كه متأسفانه پدرش هم آسيب جدي ديد و در بيمارستان بستري شد.
مرد ميانسالي درباره اين آتش‌سوزي گفت: مدتي قبل دختر يكي از ساكنان ساختمان از شوهرش طلاق گرفت. بعد از اين من چندين بار شوهرش را ديدم كه به در خانه آنها آمد و با اين خانواده درگير شد. او آخرين بار اين خانواده را تهديد به مرگ كرد و گفت كه آتش به پا مي‌كند و من احتمال مي‌دهم اين آتش‌سوزي كار او باشد. وي ادامه داد: در اين حادثه مرگبار اين خانواده كه در طبقه دوم زندگي مي‌كنند، هيچ آسيبي نديدند اما سه نفر بي‌گناه ديگر جانشان را از دست دادند و چندين نفر ديگر هم به شدت آسيب ديدند. سرايدار ساختمان به همراه زن و دختر كوچكش داخل پاركينگ طبقه همكف به شدت آسيب ديدند. همسر سرايدار در كما است و با مرگ دست و پنجه نرم مي‌كند اما دختر و شوهرش حال‌شان كمي بهتر است و در بيمارستان تحت مراقبت‌هاي ويژه هستند. مرد جوان ديگري گفت: اين ساختمان از همان زمان ساخت نحس بود. هنگام گودبرداري دو كارگر كه پسرعمو بودند زير آوار خاك جانشان را از دست دادند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار