کد خبر: 633981
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
استاندار سمنان خواستار شد
محمد وکیلی گفت: باید راهکارهای توسعه پایدار در بخش کشاورزی شهرستان میامی فراهم گردد.
 
 
استاندار سمنان در سفر به شهرستان میامی در مراسم افتتاح طرح های شهرستان میامی گفت: دشمنان با تهدیدات و تحریم ها قصد دارند که انقلاب اسلامی را از پا در آورند.
 وکیلی گفت: ویژگی ممتاز مردم ایران که همان ولایتمداری است، دشمنان را مایوس و ناامید کرده است.
وی با بیان اینکه اعمال تحریم ها بر علیه ما بدلیل ایستادگی بر ارزش ها یمان است، افزود امروز نسل های مختلف انقلاب برای نگهداری و محافظت از ارزش ها یمان آمادگی لازم را دارند.
مهندس وکیلی با بیان ایکه بافت قابل توجه شهرستان میامی روستا است افزود این نسبت جمعیت نشان دهنده سرزندگی روستاهای منطقه است که باید زمینه های تولید در این شهرستان رابیش از پیش فراهم کرد.
 وی با تاکید براینکه باید همه امکانات را برای توسعه شهرستان میامی مهیا کنیم گفت: باید شورای برنامه ریزی استان برای توسعه کشاورزی و دامپروری این شهرستان، برنامه ریزی ویژه ای داشته باشد و دامداران ما نباید با تهدیدات بیماری های دامی روبرو باشند.
وکيلي افزود :ستاد مدیریت بحران استان باید بحران های منطقه را از جهت خشکسالی و بیماری های دامی و دیگر جهات شناسایی کند و ما نباید منابع طبیعی خود را براحتی از دست بدهیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار