کد خبر: 633648
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۵
معاونت پژوهشی، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر از اجرای طرح یک هزار و 740 کلاس هوشمند سازی در مدارس استان بوشهر خبر داد !

حبیب فکوری در نشست مدیران آموزش و پرورش بوشهر اظهار کرد: قبل از انقلاب 300 باب مدرسه با 630 کلاس اتاق درس در سطح استان ساخته شده بود که در حال حاضر این رقم به دو هزار و 340 مدرسه با شش هزار 840 کلاس رسیده است.

وی هوشمندسازی مدارس را از طرح‌های بنیادین آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: این طرح از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش بوده و اجرای آن در سطح مدارس استان نباید به تأخیر بیفتد و تاکنون یک‌هزار و 740 کلاس هوشمندسازی شده است.

فکوری با بیان اینکه قبل از انقلاب 3 رشته تحصیلی در دوره متوسطه وجود داشته است، گفت: در حال حاضر دانش‌آموزان در 32 رشته فنی و حرفه‌ای، 130 رشته کاردانش مشغول به تحصیل هستند.

وی از کسب رتبه دوم کشوری استان بوشهر در زمینه با سوادی به نسبت جمعیت خبر داد و تصریح کرد: پوشش تحصیلی 2/98 نود و هشت و دو دهم درصد دانش‌آموزان و کسب رتبه‌های اول کشوری در زمینه پوشش تحصیلی از دیگر افتخارات این اداره کل است.

معاونت پژوهشی، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به ارتقاء مدرک تحصیلی و کسب رتبه‌های پژوهشی برتر کشوری معلمان بوشهری بعد از انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: 85 درصد معلمان استان دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند که در بین کارکنان دستگاه‌های دولتی بوشهر بیشترین رشد تحصیلی را داشته است.

وی اظهار کرد: تالیف کتاب‌های ملی پس از انقلاب در پایه‌های ابتدایی و استفاده از فناوری‌های نوین و تولید محتوای آموزشی رشد قابل توجه‌ای داشته‌ و الحمدالله در 3 سال اخیر در استان بوشهر به میزان 230 محتوای آموزشی تولید شده است.

فکوری به ایجاد و راه‌اندازی دانشگاه پردیس فرهنگیان استان بوشهر با یک‌هزار و 840 نفر دانشجو اشاره کرد و گفت: در پردیس فرهنگیان 840 دانشجو پسر و یک‌هزار دانشجو دختر در 32 رشته مشغول به تحصیل هستند.

وی از ایجاد 32 مدرسه قرآنی در سطح استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: بعد از انقلاب موفق شدیم که تعداد 130 آموزشگاه مدارس خاص (شاهد، دولتی و استعدادهای درخشان) ایجاد کنیم که بیشترین آمار مربوط به شبانکاره، سعدآباد  و بخش مرکزی شهرستان دشتستان است.

معاونت پژوهشی، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بیان داشت: بوشهر در زمینه جشنواره فناوری نانو دانش‌آموزان و معلمان در سال 92 رتبه اول کشوری را کسب کرد. احداث سالن‌های ورزشی و فضاهای تربیتی کانون‌ها و دارالقرآن‌ها و ... بعد از انقلاب به میزان 100 درصد رشد قابل توجهی داشته است.

فکوری از تالیف و چاپ نخستین کتاب 111 شهید فرهنگی برای نخستین‌بار در استان بوشهر خبر داد و اعلام کرد:  نخستین یادواره 481 شهید دانش‌آموزی در سالروز شکست حصر آبادان در بوشهر برگزار می‌شود که در این یادواره از کتاب 5 جلدی شهدای دانش‌آموز رونمایی خواهد شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها