کد خبر: 632531
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳
ولاسکو به صورت مشروط می رود
مونا قائمی
بحث جدا شدن خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان بسیار جدی است او قصد دارد هدایت تیم ملی کشورش آرژانتین را به عهده بگیرد البته اخبار ضد و نقیضی در این خصوص وجوددارد به همین خاطر به سراغ سرپرست تیم ملی رفتیم تا چند و چون کار را بهتر جویا شدیم.
خوش‌خبر در باره نامه‌نگاری فدراسیون والیبال آرژانتین با  فدراسیون والیبال ایران در خصوص بازگشت خولیو ولاسکو به آرژانتین و بازسازی تیم ملی آن کشور اظهار داشت: «پس از انجام مسابقات بین قاره‌ای در ژاپن، به درخواست فدراسیون آرژانتین یک دوره کلاس مربی‌گری در آن کشور برگزار گردید و خولیو ولاسکو از طرف فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) به آنجا رفت. ظاهراً در آنجا مذاکراتی برای همکاری با  فدراسیون والیبال آرژانتین با ایشان صورت گرفت. پس از آن هم تماس‌ها جدی‌تر شد و مسئولین ورزش و وزیر ورزش آرژانتین از طرف رئیس‌جمهور این کشور به پیام دادند و از اوخواستند به کشور خود بازگردد و سر و سامانی به تیم ملی آرژانتین بدهد، از این‌رو ولاسکو در محظوریت اخلاقی قرار گرفت.
شایان ذکر است که اگر این درخواست از سوی هر کشور دیگری غیر از آرژانتین صورت می‌گرفت، پاسخ ایشان قطعاً منفی بود، اما تعهد اخلاقی او نسبت به کشورش موجب گردید که این مشکل را با ما در میان بگذارد و از ما درخواست مجوز برای لغو قرارداد و بازگشت به آرژانتین را بکند.
هر چند در تأثیر خدمات و حضور خولیو ولاسکو در والیبال کشور ما جای کمترین تردیدی وجود ندارد، اما به لحاظ اخلاقی صحیح نیست که یک مربی را صرفاً به دلیل داشتن قرارداد به‌زور نگه داریم، زیرا کارآیی او پایین می‌آید. فدراسیون والیبال ایران لغو قرارداد ولاسکو را منوط به این امر کرد که با توجه به شناختی که او از والیبال ما دارد، به ما کمک کند تا ان‌شاءالله از مربی‌ای هم‌تراز او برای والیبال کشورمان بهره‌مند شویم تا خدای ناکرده لطمه‌ای به تیم ملی و کلاً والیبال کشور ما وارد نشود». 
سرپرست تیم ملی در خصوص این که آیا در حال حاضر چنین گزینه‌ای مد نظر ولاسکو و داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال هست یا نه، عنوان کرد: «با توجه به موقعیت تیم ملی والیبال در جهان و حضور در بین هشت تیم برتر لیگ جهانی، مربی‌های تراز اول دنیا علاقمند به در دست گرفتن سکان مربی‌گری تیم ملی والیبال کشورمان هستند و مربیانی که تا کنون به آنها پیشنهاد کرده‌ایم، نظر مثبتی به این پیشنهاد دارند. در حال حاضر با شش هفت مربی در حال مذاکره هستیم و از بین آنها هر یک شرایط و رزومه بهتری داشته و با علم ‌روز آشناتر باشند، انتخاب خواهد شد».
وی در پاسخ به این سئوال که نظر خود ولاسکو راجع به جدا شدن از تیم ملی والیبال کشور ما و بازگشت به آرژانتین چیست؟ گفت: «او به کشورش احساس دین دارد و می‌گوید که به‌زودی بازنشسته خواهد شد و ممکن است دیگر فرصت چندانی برای ادای  دین به کشورش که در آنجا درس خوانده، دانشگاه رفته و والیبال را یاد گرفته است، نداشته باشد. ولاسکو تأکید می کند که حتی اگر کشورهای صاحب‌نام والیبال مثل روسیه (تیم اول دنیا)، برزیل، امریکا، ایتالیا یا هر تیم دیگری با شرایط بسیار بهتری به او پیشنهاد می‌دادند، قطعاً پاسخ ایشان منفی بود، چون به تیم ایران علاقه دارد، اما چون بحث کشورش آرژانتین در میان است، قضیه فرق می‌کند».
خوش‌خبر در باره ورود خولیو ولاسکو در 25 بهمن به ایران و برنامه‌های وی عنوان کرد: «با توجه به این که ایشان علاقمند بود به ایران بیاید و صحبت‌های نهایی را رو در رو با مسئولین فدراسیون والیبال کشورمان انجام دهد، حتماً در این باره جلساتی خواهند داشت، ضمن این که تا زمانی که فدراسیون والیبال کشورمان موافقت نکند، ایشان نمی‌تواند برای مربی‌گری به کشور دیگری برود. آقای ولاسکو همچنین مایل است از مردم ایران که همواره پشتیبان تیم ملی والیبال بوده‌اند، تشکر کند. او برای ادای احترام به ملت ما به ایران می‌آید و از نزدیک با والیبالیست‌ها، مسئولین فدراسیون والیبال و مردم صحبت خواهد کرد و برای رفتن به کشورش از آنها اجازه خواهد گرفت».  
سرپرست تیم ملی در باره خداحافظی آقای ظریف از تیم ملی کشورمان و گزینه‌های خولیو ولاسکو برای این پست حساس گفت: «ولاسکو معتقد است ایران از نظر داشتن بازیکن هیچ مشکلی ندارد. ممکن است سطح بازیکنان با هم تفاوت داشته باشد، اما تفاوت‌ها آن قدر زیاد نیستند که در این زمینه نگران باشیم. ظریف بازیکن بسیار خوب، مثمرثمر و بزرگی برای کشور ما بوده و هست و زحمات زیادی هم برای تیم ملی ما کشیده است، اما کناره‌گیری از تیم ملی تصمیمی بود که خودش گرفت و ما هم به این تصمیم احترام و ارزش قائلیم، ضمن این که لیبروهای بسیار خوب، جوان‌ و پرانرژی‌‌ای داریم که امیدواریم به ‌شایستگی تیم ملی ما را همراهی کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار