کد خبر: 632495
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
استاندار سیستان و بلوچستان بر نهادينه شدن فرهنگ استفاده از سیستم‌های نوین در آبیاری کشاورزی استان تاكيد كرد.

علی اوسط هاشمی با بيان اينكه كمبود آب معادلات منطقه سيستان را برهم زده است و زندگي مردم را مختل كرده گفت: با توجه به خشكسالي و كم آبي در استان ، بايد الگوي كشت در منطقه تغيير يابد و با استفاده از تكنولوژي مدرن مي توانيم كشت هاي مكانيزه و كم هزينه را جايگزين كشاورزي سنتي كنيم.

وي تأكيد كرد : فرهنگ استفاده از سیستم‌های نوین در کشاورزی و به ویژه سیستم آبیاری کم فشار با توجه خشکسالی ۱۵ ساله در منطقه سیستان و کمبود آب باید نهادینه شود و آموزش و توجیه مردم در این زمینه باید در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی قرار گیرد.

نماينده عالي دولت در استان افزود : براي بهره برداري و جلوگيري از خروج روان آب ها از كشور مطالعه 14 سد درجنوب استان ، طرح انتقال آب با لوله به مزارع و ايجاد شبكه زهكشي آبياري در دستور كار قرار دارد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار