کد خبر: 631677
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸
القاعده مغرب در بیانیه‌ای برای تسلیت مرگ «ماجد الماجد» سرکرده گروهک تروریستی «عبدالله عزام» تأکید کرد که عناصر این گروه از ایران و حزب الله انتقام خواهند گرفت.
العالم: القاعده مغرب در بیانیه‌ای برای تسلیت مرگ «ماجد الماجد» سرکرده گروهک تروریستی «عبدالله عزام» تأکید کرد که عناصر این گروه از ایران و حزب الله انتقام خواهند گرفت.

گروهک تروریستی عبدالله عزام، مسئول چندین عملیات مرگبار از جمله حمله تروریستی نزدیک سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت است؛ حمله‌ای که ده‌ها شهید و صدها مجروح برجا گذاشت.

ماجد الماجد، تروریستی سعودی در نوامبر گذشته توسط نیروهای امنیتی لبنان دستگیر شد. اما هنوز یک هفته از انتشار خبر دستگیری این تروریست سعودی نگذشته بود که ناگهان خبر مشکوکی در خصوص مرگ وی اعلام شد.

همزمان با اعلام خبر دستگیری این تروریست که بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها از ارتباط او با «بندر بن سلطان» رئیس سازمان اطلاعات عربستان خبر دادند؛ خبرهای بسیاری در خصوص تلاش عربستان برای تحویل وی منتشر شد. رسانه‌های رسمی سعودی که ابتدا تلاش کردند در خبر دستگیری این تروریست در لبنان تشکیک کنند، با اعلام رسمی خبر دستگیری وی توسط مقامات لبنانی، با انتشار گزارشهایی در خصوص بیماری ماجد الماجد، تلاش کردند تا افکار عمومی را درباره خبر مرگ او آماده کنند.

مدت کوتاهی پس از اعلام مرگ مشکوک ماجد الماجد، جسد این تروریست سعودی به صورت کاملا محرمانه و بدون حضور رسانه‌ها از لبنان به عربستان منتقل و در ریاض دفن شد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
سعید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
0
1
چرا باید مرگ مشکوک کسی که فقط بواسطه آدم کشی مشهور شده مهم باشد.
نکند این گروه کذایی قصد دارد همین راه را برای معروف شدن در پیش بگیرد.
راههای دیگری هم هست. مثل ایران اسلامی که پوزه استکبار و صهیونیست جهانی را بارها و بارها به خاک مالیده و مشهور خاص و عام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار