کد خبر: 631439
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۲
هشدار درباره وسايل مصرفي ارتوپدي مستعمل
‌اين كار جرم و غيراخلاقي است و در صورتي كه چنين اتفاقي بيفتد به دليل مستعمل بودن اين تجهيزات عمر مفيد آن كاهش مي‌يابد.

رئيس انجمن جراحي زانو آرتروزكپي و آسيب‌هاي ورزشي با تأكيد بر اينكه تجهيزات ارتوپدي مصرفي در بدن بيماران از جنس تيتانيوم يا آلومينيوم است نه پلاتين، ‌درباره استفاده مجدد از اين وسايل مصرفي تأكيد كرد: ‌اين كار جرم و غيراخلاقي است و در صورتي كه چنين اتفاقي بيفتد به دليل مستعمل بودن اين تجهيزات عمر مفيد آن كاهش مي‌يابد.

به گزارش «جوان»، محمد رازي در نشست خبري سومين كنگره دوسالانه بين‌المللي انجمن زانو، آرتروزكپي و آسيب‌هاي ورزشي به فروش لوازم، تجهيزات و دستگاه‌هاي دسته دوم پزشكي كه در همه جاي دنيا رايج است، اشاره كرد و گفت: اين مسئله كه وسايل مصرفي مثل تيتانيوم يا استيل را كه در بدن افراد است بعد از بهبودي خارج و در بدن فرد ديگري استفاده كنند، وجود ندارد و اصلاً اين امر جرم است.

رئيس انجمن جراحي زانو آرتروزكپي و آسيب‌هاي ورزشي تصريح كرد: اين باور عامه كه در بدن افراد پلاتين قرار مي‌دهند، اشتباه است چراكه پلاتينيوم از طلا گران‌تر است و آن فلز مصرفي تيتانيوم يا استيل است و بعد از بهبودي بيمار و خارج كردن ابزار، اين وسايل را به صورت شكسته شده به بيمار تحويل مي‌دهند كه قابل استفاده نيست.

رازي به تحريم‌هاي موجود و فشار وارده اشاره كرد و گفت: به دليل تحريم، فشار وجود دارد اما كمبودي ايجاد نشده و ما از نظر كارايي جايگاهي را داريم كه در منطقه هيچكدام از كشورها ندارند و تقريباً با تركيه برابر هستيم.

وي هزينه خريد پروتز در كشور را 7 ميليون به بالا عنوان كرد و گفت: مخارج و هزينه بيمارستان‌ها بسيار زياد است و اگر كسي بخواهد در بيمارستان درجه 1 خصوصي يك پروتز زانو انجام دهد و پنج روز بستري باشد، حدود 7‌ميليون تومان هم هزينه بيمارستاني دارد.

رئيس انجمن جراحي زانو آرتروزكپي و آسيب‌هاي ورزشي به سلول درماني اشاره داشت و گفت: اين كارها تحقيقاتي است و نمي‌توان تبليغ كرد كه براي زانو درد مي‌توان سلول‌هاي بنيادي در زانو تزريق كرد و زانو درد را از بين برد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار