آیت الله قربانعلي دري نجف آبادی در نشست شوراي آموزش و پرورش استان مركزي در اراك گفت: ارتقاء سطح دانش و معرفت دانش آموزان، ایجاد انگیزه در بین این عزیزان، تحصیل علام و دانش و تهذیب نفس و حرکت در مسیر تقوا و ارزش های دینی از مواردی است که مربیان آموزشی باید به آن توجه فراوان داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی مهد پرورش بزرگان و دانشمندان فراوان است افزود: این استان باید با پرورش صحیح دانش اموزان همواره در کشور نمونه باشد.
آیت الله دری نجف آبادی به آغاز سال تحصیلی در حوزه های علمیه و دانشگاه ها نیز اشاره کرد و گفت: بهار تعلیم و تربیت آغاز شده و مربیان و دانش آموزان باید تلاش و کوشش بیشتری در امر آموزش و تربیت داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز با اشاره به سند تحول آموزش و پرورش و تایید آن توسط مقام رهبری گفت: این سند رنگ و بوی ولایی به خود گرفته و علاوه بر اینکه قانونی است مشروعیت هم پیدا کرده است.
سیف الله کریم زاده با بیان اینکه در سال تحصيلي جديد حدود ۲۰۸ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصيل را آغاز می کنند افزود: این دانش آموزان در دو هزار و ۷۵ مركز آموزشي به تحصیل می پردازند كه از اين تعداد ۱۹ هزار و ۳۰۰ دانش آموز كلاس اولي هستند.