کد خبر: 613170
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
معاون امور دهياري‌هاي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور:
اگر دهيار به طريق غيرمنطقي حذف شود، يك سرمايه فكري را كنار گذاشته‌ايم و بايد از اول سنگ‌بناي رشد و تعالي يك نيروي انساني را در قامت دهيار بنهيم
معاون امور دهياري‌هاي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور گفت: اگر دهيار به طريق غيرمنطقي حذف شود، يك سرمايه فكري را كنار گذاشته‌ايم و بايد از اول سنگ‌بناي رشد و تعالي يك نيروي انساني را در قامت دهيار بنهيم. محسن كوشش‌تبار درباره آغاز به كار شوراهاي اسلامي روستاهاي كشور اظهار داشت: هيچ كدام از نهادهاي مردمي به گستردگي شوراهاي اسلامي روستاها نيستند و ارتباطات تنگاتنگي از لحاظ اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي مردم دارند.
وي با اشاره به اينكه بيش از 34 هزار شوراي اسلامي روستا در كشور آغاز به كار كرده است، گفت: شوراهاي شهر و روستا نمادي از مردم‌سالاري ديني هستند و مردم در مديريت محل زندگي خود نقش مؤثري دارند.
كوشش‌تبار يادآور شد: برقراري تعامل بين مردم، شورا و دهياري‌ها براي معاونت امور دهياري‌ها بسيار مهم است و هر چقدر اين تعامل بين اين سه گروه افزايش پيدا كند تعامل بين حاكميت و مردم نيز افزايش مي‌يابد و اين موضوع لازمه توسعه پايدار براي مديريت روستايي است.
معاون امور دهياري‌هاي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور درباره تغيير دهياران در دوره چهارم شوراي روستا اظهار داشت: نگراني‌هايي را در پي تغييرات دهياران داريم چراكه افراد جديدي در بعضي از روستاها به عنوان دهيار فعاليت خود را آغاز مي‌كنند كه شايد با وظايف و اختيارات اين مسئوليت آشنا نباشند و موجب كند شدن ارائه خدمت به شهروندان روستايي شوند.
كوشش‌تبار يادآور شد: با تغيير دهياراني كه آگاهي و تجربه لازم را در چند سال گذشته در مسند دهيار كسب كردند آنها تحت تأثير برخي از سلايق شخصي، قومي و سليقه‌اي حذف مي‌شوند كه اين اقدام ضرر جبران‌ناپذيري در حوزه سرمايه انساني مديريت روستايي دارد.
معاون امور دهياري‌هاي سازمان شهرداري‌ها و دهيار‌ي‌هاي كشور با اشاره به اينكه حفظ و حراست از اموال دهياري‌ها بايد مورد توجه قرار بگيرد، بيان داشت: دهياري يك نهاد غيردولتي است و اين نهاد با يك تعامل بين شوراي اسلامي روستا، دهيار و مردم مديريت مي‌شود. وي گفت: در چند سال گذشته دهياران 7 ميليون نفر ساعت آموزش ديده‌اند تا بتوانند به خوبي از عهده مسئوليت‌هاي روستا برآيند.
كوشش‌تبار افزود: يك دهيار در روستا حدود 47 وظيفه را بر عهده دارد و با توجه به ماده 194 برنامه پنجم و مجموعه قوانين دهياران در روستاها مدير ارشد روستايي محسوب مي‌شوند.
معاون امور دهياري‌هاي سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي كشور خاطرنشان كرد: بايد شوراهاي روستا و دهياران آموزش‌هاي لازم را ببينند و تعامل بين اين دو براي پيشبرد اهداف توسعه روستايي زودتر شكل بگيرد.
وي خاطرنشان كرد: يكي از دغدغه‌هاي ما فعاليت‌ 28 هزار و 500 دهيار در كشور است كه آخرين حلقه بين حاكميت و مردم به عنوان مدير ارشد روستايي محسوب مي‌شوند.
وي با اشاره به اينكه دهياران يكي از سرمايه‌هاي فكري كشور محسوب مي‌شوند، گفت: يكي از موضوعات جدي حفظ سرمايه فكري است، دهياراني كه در ساختار مديريتي آشنا هستند، روابط را مي‌شناسند و آموزش‌هاي لازم را در امور مختلف اداري ديده‌اند.
كوشش‌تبار خاطرنشان كرد: شوراي اسلامي روستا، بخشداران و فرمانداران مسئول حفظ اين سرمايه فكري هستند و اگر دهيار به طريق غيرمنطقي حذف شود، يك سرمايه فكري را كنار گذاشته‌ايم و بايد از اول سنگ‌بناي رشد و تعالي يك نيروي انساني را در قامت دهيار بنهيم.
كوشش‌تبار تأكيد كرد: اگر قرار است بهره‌وري دهيار افزايش يابد، بايد رضايت شغلي آن را فراهم كنيم كه فراهم شدن اين رضايت شامل تثبيت شدن و تعيين و تكليف وضعيت به كار‌گيري در دهياري است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار