کد خبر: 613067
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۱
يك نماينده سابق مجلس تأكيد كرد كه بحث نرمش قهرمانانه از موضع قدرت و اقتدار جمهوري اسلامي است كه با اين شيوه ضمن اينكه به كسي امتيازي نمي‌دهيم، منافع ملي‌مان نيز حفظ مي‌شود.
يك نماينده سابق مجلس تأكيد كرد كه بحث نرمش قهرمانانه از موضع قدرت و اقتدار جمهوري اسلامي است كه با اين شيوه ضمن اينكه به كسي امتيازي نمي‌دهيم، منافع ملي‌مان نيز حفظ مي‌شود. 
حجت‌الاسلام حسين ابراهيمي در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به اينكه فرمايشات مقام معظم رهبري درباره نرمش قهرمانانه ناظر به فرمايشات قبلي‌شان كه تعبير ديپلماسي هنرمندانه را به كار بردند، بود، گفت: در ميدان مذاكره و تعامل با دولت‌هاي مختلف بايد عزت، حكمت و مصلحت جامعه اسلامي در نظر گرفته شود. پيامبر اكرم(ص) و حضرت علي(ع) نيز ضمن اينكه با قدرت و قوت به سمت اهداف و منافع جامعه اسلامي حركت مي‌كردند، در اين مسير نرمش‌هايي نيز داشتند. 
ابراهيمي با بيان اينكه در عين حفظ عزت و عظمت بايد از تدبير هم استفاده شود، تأكيد كرد: همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند، در مذاكرات نبايد به كسي ظلم كنيم و نبايد بگذاريم كسي به ما ظلم كند. وي در پايان با بيان اينكه در مذاكرات نبايد از اصول خود كوتاه بياييم، خاطرنشان كرد: بحث نرمش قهرمانانه از موضع قدرت و اقتدار جمهوري اسلامي است كه با اين شيوه ضمن اينكه به كسي امتيازي نمي‌دهيم، منافع ملي‌مان نيز حفظ مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار