حسين مرعشي با بيان اينكه روحاني يك اصولگراي ميانهرو است گفت: نه آقاي هاشمي طلبي از آقاي روحاني دارد و نه روحاني مديون هاشمي است؛ آقاي روحاني خودش تشخيص داد كه اين افراد ميتوانند به وي كمك كنند و آقاي هاشمي هيچ توصيه و مطالبهاي نداشت.
حسين مرعشي سخنگوي سابق حزب كارگزاران در گفتوگو با فارس، با اشاره به انتخابات رياستجمهوري، كابينه روحاني را قوي و نيرومند توصيف كرد و با انتقاد از عدم حضور خود در دولت يازدهم، ادامه داد: به من ظلم كردند؛ چرا نبايد به كابينه بروم، آنها حقم را خوردند؛ اگر پيشنهادي كنند هم من نميروم چون اعتقاد ديگري دارم و معتقدم افرادي مثل من كه تجربه طولاني دارند بايد بتوانند در بيرون دولت باشند. مرعشي با اشاره به رأي دادن خود در انتخابات رياست جمهوري 92، در پاسخ به اين سؤال كه شما اعتقاد داشتيد كه در انتخابات 88 كه توسط دولت احمدينژاد برگزار شد، تقلب صورت گرفته چگونه دوباره به دولتي كه اين انتخابات را برگزار كرد اعتماد كرديد و رأي داديد؟ تصريح كرد: مطمئن بودم كه راه اصلاح كشور انتخابات است. سخنگوي تعليق شده كارگزاران در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اعتراف امثال حجاريان، زنگنه، آخوندي، نجفي و موسوي لاري به عدم تقلب در انتخابات 88، خاطرنشان كرد: مگر آنها قبلاً گفته بودند تقلب شده است؟ اگر صلاح دانستند مسائل باز شود ما حرفمان را ميزنيم.
وي با اشاره به نقاط ضعف دولت اصلاحات و كارگزاران تصريح كرد: اگر بخواهم توصيهاي به دولت آقاي روحاني داشته باشم ميگويم كه از كندرويهاي دولت سازندگي و اصلاحات درس بگيرد. ما بايد با سرعت بيشتري ايران را بسازيم و به مردم خدمت كنيم چراكه وقتمان كم است، اين كشور خيلي بزرگ و اين مردم مستحق خدمت هستند.
سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران درباره شعار اعتدال كه از سوي روحاني مطرح شده است، عنوان كرد: اعتدال هم در اصلاحطلبي مفهوم دارد و هم در اصولگرايي ميتواند مفهوم داشته باشد؛ اعتدال يك روش و مشي است و به معناي ميانهروي است، شما در جبهه اصلاحات هم ممكن است با افراد ميانهرو يا تندرو و كندرو مواجه شويد؛ در اصولگرايي هم ممكن است كه اين اتفاق بيفتد، بنابراين اينكه جهتگيري شما چه چيزي باشد مهم نيست، اينكه شما در آن جهتي كه حركت ميكنيد، تندرو هستيد يا خير، مهم است. سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران در پاسخ به اين سؤال كه با وجود اين مسائل شما باز رانتي بودن كارگزاران را رد ميكنيد؟ تأكيد كرد: البته رانت ما يك رانت منفي بود، يعني كساني كه در دولت هستند حق فعاليت انتخاباتي ندارند؟
مرعشي درباره اينكه چرا كارگزاران چهره جديدي را به حزب و جامعه معرفي نميكند، تأكيد كرد: بايد اعضا به تدريج به رحمت خدا بروند تا جايگزين برايش در نظر گرفته شود؛ تا نرفتهاند نميشود جاي آنها كسي را آورد. سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران، در خصوص اختلافات با كرباسچي و تكروي او در انتخابات 88 تأكيد كرد: بعد از دو سال ونيم كه به حزب كارگزاران برگردم حتماً دبيركل (كرباسچي) را عوض ميكنم. سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران در پاسخ به اين سؤال كه چرا اصلاحطلبان تا عاليجناب سرخپوش خطاب كردن هاشمي هم پيش رفتند، گفت: در سياست هيچ چيز ثابت نبوده و اصلاً ائتلاف سياسي و فكري قابل تفكيك نيست. ائتلاف در واقع گاهي حداقلي و گاهي حد اكثري است كه ميتواند در مقابل رانت هم باشد. مرعشي درباره اينكه وقتي كتاب عاليجناب سرخپوش منتشر شد شما چه كاري كرديد؟ گفت: ما تحمل كرديم تا خود و دوستانمان كه اين كار را كردند به اشتباهشان پي بردند. سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران در ادامه و در پاسخ به اين سؤال آيا به كار بردن واژه اعتدال از سوي هاشمي در دهه هفتاد در مقابل تندرويهاي دولت دوم خرداد بود، گفت: ميتواند آن هم باشد اما اين چيز جديدي نبود. وي با انتقاد از تندرويهاي مجلس ششم ادامه داد: من با آنها همراهي نكردم و آن اقدامات را نميپسنديدم. مرعشي در ادامه و با اشاره به بحث انتخابات 88 اگر هر كدام از 20 هزار ناظر موسوي يك صفحه از تقلبها و تخلفها صورتبرداري ميكردند، 20 هزار صفحه مستند ميشد، گفت: شما نميتوانيد باز حرف بزنيد و من بسته صحبت كنم.
سخنگوي تعليق شده حزب كارگزاران در پاسخ به اين سؤال كه آيا شما از اقدامات سال 88 عذرخواهي ميكنيد؟ متذكر شد: رهبري حكم كرده كه آن انتخابات درست بوده و هر كسي كه خلاف اين را ميگويد بيايد و عذرخواهي كند.
مرعشي درباره اينكه در سال 84 نيز به رأي مردم تمكين نشد و آقاي هاشمي نيز گفتند به خدا واگذار ميكنم، اظهار داشت: اشكال دارد كه به خدا واگذار كنيم؟
وي تصريح كرد: سال 84 كانديداهاي ما متفرق بودند آقاي هاشمي، مهرعليزاده، كروبي و معين در انتخابات حضور داشتند كه اين اشتباه سياسي بود.