کد خبر: 612334
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۵
سلام برشما مخـاطبان هميشگي «جوان». دلگويه‌هاي شما عزيزان را از طريق شمـاره 88498445 شنوا و پـذيرا هستيم. اين ستون را مسئولان و مديران با حساسيت ويژه مي‌خوانند.

---------------------------------------------------

هيئت امناي دانشگاه آزاد بخوانند

شفيعي- قم: دانشگاه آزاد با پول مردم به اينجا رسيده و با رانت دولتي پا گرفته است. دانشگاه آزاد با حمايت هميشگي بيت‌المال و حاكميت، دانشگاه آزاد شده است. وقتي اينطور است، هيئت امنا اجازه سوءاستفاده از جايگاه دانشگاه آزاد و امكانات آن را ندارند. اگر پول مردم و بيت‌المال نبود دانشگاه آزادي هم نبود كه هيئت امنا داشته باشد.

---------------------------------------------------

روش‌هاي محاسبه‌اي عجيب قيمت گاز

فردوسي- اهواز: در قبض‌هاي جديد گاز اگر شما هنگام خواندن كنتور گاز حضور نداشته باشيد، مبلغ گاز بر اساس روزهايي كه در دوره قبل قرائت شده محاسبه مي‌شود در حالي كه مصرف، بسيار كمتر از مبلغ محاسبه شده است. از مسئولان شركت گاز تقاضا مي‌كنيم به اين روش محاسبه رسيدگي كنند.

---------------------------------------------------

سكه نمي‌خوريم، ماست مي‌خوريم!

دليري- يزد: با وجود حضور پرشور مردم در انتخابات و تحقق حماسه سياسي به نظر مي‌رسد حماسه اقتصادي هنوز محقق نشده است. ارزان شدن سكه هر چند خبر از فروكش كردن التهاب اقتصادي دارد اما سكه قوت قالب مردم نيست. دولت بهتر است فكري به حال افزايش پياپي قيمت لبنيات به عنوان يكي از ضروري‌ترين كالاهاي سبد غذايي بكند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار